Spar penge ved energioptimering

De fleste boligejere kan spare penge ved at energioptimere deres hus. Med HusetsEnergis online beregner kan du finde ud af, om du er én af dem.

Hvis du er interesseret i hvordan du kan energioptimere din bolig, kan du prøve Energiberegneren fra HusetsEnergi, der på 5 minutter kan give dig et overblik over din husstands energiforbrug og hvad du kan gøre. Du modtager en gratis handlingsplan tilpasset dit hus, hvori du kan se, hvad du kan spare om året, og hvad det koster i investering. Hav blot din varme-, el- og vandregning fra sidste år parat, inden du går i gang.

 LINK TIL ENERGIBEREGNEREN 

Hos Husets Energi er der en implementeringskonsulent, som sikrer, at der bliver fulgt op på gennemførte handlingsplaner - med rådgivningsbesøg samt den efterfølgende implementering. Du er velkommen til at ringe til energirådgivere fra Husets Energi på telefon 99 92 92 92 og få mere at vide om dine muligheder, når du har fået handlingsplanen.

TRIN FOR TRIN VEJLEDNING TIL ENERGIBERGNEREN

Hvad er Husets Energi?

Som et led i Helsingør Kommunes klimaindsats blev der i august 2013 indgået en aftale med Scanenergi (HusetsEnergi) og Forsyning Helsingør omkring energioptimering af private boliger og mindre erhverv samt andre rådgivningsydelser inden for energioptimering.

Samarbejdet startede som et pilotprojekt med fokus på energioptimering af private boliger i Helsingør Kommune. Projektet resulterede i at 49 boliger blev energioptimeret med en gennemsnitlig besparelse på 4.000 kWh per år per bolig. Helsingør Kommune har valgt at forlænge projektet, så det er stadig muligt for borgere i Helsingør Kommune at benytte energiberegneren. 

 

Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: klima@helsingor.dk