Ansøg om etablering af et jordvarmeanlæg

Jordvarmeanlæg falder inden for to grupper:

• Horisontalt anlæg (nedgravet)
  • Vertikalt anlæg (med boring)

Du kommer i gang med din ansøgning ved at klikke på linket til hjemmesiden BYG OG MILJØ.

Her indtaster du din adresse, og kan gå i gang med din digitale ansøgning om tilladelse til et anlæg. Der er hjælp på siden til at udfylde ansøgningen.

Vær opmærksom på, at det første af de muligheder, der tilbydes på denne hjemmeside under "Jordvarmeanlæg" hedder "Jordvarmeanlæg, anmeldelse". Den mulighed vil kun undtagelsesvis være relevant i Helsingør Kommune.

Skulle du blive i tvivl om, hvad der skal stå, er du altid velkommen til at kontakte Center for By, Land og Vand via mail på blv@helsingor.dk. Mærk din e-mail med "Jordvarme". Du kan også kontakte Helsingør Kommune på 49 28 28 28 og spørge efter Center for By, Land og Vand.

Center for By, Land og Vand tilstræber, at du inden for 24 timer får besked om, hvorvidt anlægget kan placeres som ansøgt. Sagsbehandlingstiden for horisontale anlæg er inden for to uger fra modtagelse af korrekt udfyldt ansøgning. For vertikale anlæg er det op til tre uger.

BYG OG mILJØ

Center for By, Land og Vand