Få hjælp til klimarenovering

Der er både penge og CO2 at spare ved at investere i klimarenovering af din bolig.

Sådan kommer du i gang

Der er mange gode måder at komme i gang med en klimarenovering på. Du kan låne klimasekretariatets klimapistol på biblioteket på Kulturværftet. Når renoveringen skal foretages kan du benytte Helsingør Kommunes liste over lokale håndværkere og rådgivere til at finde de helt rigtige fagfolk. Håndværker- og rådgiverlisten er åben for alle. Få inspiration til klimarenovering og boligforbedringer i magasinerne herunder.

magasinet klima Energi og bygningsrenovering pdf

Magasinet Boligforbedring link 

Få tilskud til din klimarenovering

Det er muligt at få tilskud fra energiselskaberne til din klimarenovering. Du vælger selv, hvilket selskab du vil sælge din energibesparelse til, og tilskuddet gives per sparet kilowatt-time på et år.
Læs mere om ordningen

Sammen om klimarenovering i grundejerforeningen 

Ved at gå flere sammen på eksempelvis en vej eller i en grundejerforening, kan man høste klimarenoverige fordele både praktisk, økonomisk og kvalitetsmæssigt. Læs mere om hvordan din vej eller grundejerforening kan komme godt i gang med klimarenovering i "Sammen om klimarenovering".

Sammen om klimarenovering pdf

Renovering af lejligheder

Når du bor i lejlighed, som ejer, andelshaver eller lejer kan du få meget ud af at klimarenovere. Der er dog nogle særlige forhold omkring hensynet til fællesskabet og beslutningsprocesserne, du skal være opmærksom på fra begyndelsen. Læs mere om hvordan du kommer godt fra start i "Er jeres ejendom klar til fremtiden".

Er jeres ejendom klar til fremtiden pdf 

Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: klima@helsingor.dk