Bevæg dig i det fri med udsigt til vand og skov

Skovfitness er to områder i Egebæksvang Skov og Montebello Skov, hvor der er opstillet motions- og træningsredskaber, som kan benyttes af alle.

Skovfitness i Montebello Skov

Der er opstillet seks træningsredskaber i Montebello Skov, som ligger lige ved siden af parkeringspladsen ved Kronborg Ladegårds Vej 9, Helsingør. Der er mulighed for at tage buslinje 802, 840 og 390R til Skovfitness i Montebello Skov.  

Skovfitness i Egebæksvang Skov

Der er opstillet 12 træningsredskaber i Egebæksvang Skov, som ligger lige ved siden af Beredskabsstyrelsen ved Mirasol på Strandvejen 250, Snekkersten. Der er mulighed for at tage servicebus 841 samt buslinje 388 til området.

Hvordan bruger jeg redskaberne?

Redskaberne kan bruges af alle aldre og alle borgere, både dem der er motionsvante og dem, der normalt ikke motionerer. Du kan starte dine foreningsaktiviteter i områderne, du kan mødes med venner og motionere, du kan holde fødselsdag eller noget helt andet, som du forestiller dig, at områderne kan bruges til.

Der er instruktioner på de enkelte redskaber, så du kan bruge dem uden særlig kendskab til træning og bevægelse. Nedenfor er der instruktionsmaterialer til fri afbenyttelse, blandt andet instruktionsmaterialer til kørestolsbrugere.

Book en frivillig instruktør

Du kan booke en frivillig instruktør til gratis at komme og vise dig, hvor mange forskellige øvelser, der kan laves på hvert redskab.

Hvis du har et arrangement, og du har samlet en gruppe af personer, der gerne vil vide mere om, hvordan redskaberne i skovfitness bruges, kan du også booke en instruktør til det.

For mere information om booking af en frivillig instruktør eller om hvordan du bliver frivillig instruktør; send en mail til: so@helsingor.dk 

Se øvelser her - Pjecen "Bevæg dig i det fri"

 

Se øvelser for borgere i kørestol

 

Læs mere om baggrunden for skovfitness her

 

Læs mere på Sundhed og Livsmods hjemmeside

 

 

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: so@helsingor.dk