Jump4fun for børn og unge

Jump4fun er på én gang fysisk aktivitet, leg og fællesskab. Holdene er for børn og unge mellem 6 og 16 år.

Hvad indeholder kurset?

Jump4fun er sjov motion, leg og bevægelse for overvægtige børn og unge i alderen 6–16, hvor nye venner og fællesskab betyder mindst lige så meget som træningen.

Rugby, svømning og gymnastik

I Helsingør Kommune har tre foreninger oprettet Jump4fun hold. Det er Hamlet Rugby Klub, som træner om tirsdagen kl 16.30-17.30, Helsingør Svømmeklub, som træner om torsdagen kl 16.25-17.00 og Kronborg Gymnasterne, som træner tirsdage og fredage kl. 17.00-18.00.

Mulighed for Fritidspas
Jump4fun er et projekt, der er udviklet af DGI, og som findes i flere nordsjællandske kommuner og også i Helsingør Kommune. Barnet skal betale for medlemskab af foreningen, men har familien kun få midler, kan der søges om et fritidspas. Instruktørerne i den pågældende forening kan hjælpe familien med at få et ansøgningsskema.

Nye venskaber og fællesskab
Deltagerne på Jump4fun holdene får nye venskaber og oplever et stærkt fællesskab, som er mindst lige så vigtigt som motionsdelen. Foruden fælles træning, bliver der flere gange årligt afholdt træning på tværs af alle Jump4fun-holdene i hele regionen. Der bliver også afholdt arrangementer for forældre og familiemedlemmer, hvor der er fokus på kost og motion.

Hvem kan deltage?

Træning på holdene er for børn og unge i alderen 6–16 år, som er overvægtige og ønsker at træne og bevæge sig og have det sjovt sammen med andre børn.

Hvor og hvornår?

Hamlet Rugby Klub træner tirsdage kl. 16.30-17.30 ved Helsingørhallen.

Helsingør Svømmeklub træner torsdage kl. 16.25–17.00 i Helsingør Svømmehal.

Kronborggymnasterne træner tirsdage og fredage på skolen ved Gurrevej, kl. 17.00–18.00 i drenge gymnastiksalen.

Tilmelding og kontakt

Hamlet Rugby Klub