Ny ansøgningsrunde til Maritim Turisme

Der er ansøgningsfrist til Maritim Turisme´s anden runde den 25. august 2016.

I Maritim Turisme er der fokus på udviklingsprojekter, hvor virksomheder sammen udvikler en maritim profil. Det kan for eksempel være samarbejder mellem overnatningssteder og virksomheder, der tilbyder frisluftaktiviteter. Der kan nemlig være rigtig god synergi i, at overnatningssteder henviser til en fiskeguide, en surfskole eller lignende, eller at restauranten serverer fisk fra den lokale fisker. Det er samarbejder, der ikke kun gavner virksomhederne, men som også fuldender turisternes oplevelser i det Nordsjællandske.

Hvis du i din virksomhed arbejder inden for turisme eller det maritime område eller har en ambition om at bevæge virksomheden i den retning, så er Maritim Turisme-projektet helt sikkert noget for dig. Gennem projektet har du nemlig mulighed for at søge støtte i form af konsulentbistand til at udvikle dine idéer og drømme for din virksomhed. Så hvis du vil være med til at lave helhedsoplevelser for de nordsjællandske turister, så er det bare om at ansøge.

Du kan høre mere om projektet ved at kontakte projektleder Mette Clausen Sandahl til en uforpligtende snak og få sparring på din forretningside på mecsa@halsnaes.dk eller telefon 40 31 19 11.

Der er ansøgningsfrist til Maritim Turisme´s anden runde den 25. august 2016.

Læs  mere om projekt Maritim Turisme her.