Penge og energi at spare på engroslagrene

Ny kampagne skal få engroslagrene til at sætte energirenoveringer på dagsordenen, så energiforbruget, CO2-forureningen og energiregningen kan nedbringes.

”Hej – vil du have hjælp til at spare på energien”

Energiforbruget på landets ca. 5000 vareengroslagre er unødvendigt stort, fordi mange af engroslagrene ikke er energioptimerede med moderne energiløsninger. Energistyrelsens Energisparesekretariat nu en kampagne skal  få engroslagrene til at sætte energirenoveringer på dagsordenen, så energiforbruget, CO2-forureningen og energiregningen kan nedbringes. Kampagnen løber af stablen i april/maj måned og afsluttes inden sommerferien.

Ønsker du et gratis møde?

Kontakt Energisparesekretariatet på energisparesekretariatet@ens.dk. Så bliver du hjulpet  hurtigt videre til relevante specialister inden for mange områder, herunder bl.a. porte, batteritrucks, isolering, køling, LED, energiberegninger og meget mere.

Energisparesekretariatet er en del af Energistyrelsen og medvirker til at drive omstillingen til lavemission ved at fremme realiseringen af energibesparelser i ikke-energitunge virksomheder.

Læs mere her