DR viste gode glimt af en by vi alle kender

I sidste uge sendte DR1 programmet ”Et glimt af Danmark”, hvor Sisse Fisker sammen med de to livsstilseksperter Julia Lahme og Mikkel Heidebyskulle gætte, hvilken by, der var kommet til.

Byen der blev besøgt i TV-programmet "Et glimt af Danmark" har landets største naverklub, en meget sjælden blå hummer på 2, 1 kg og landets første kommunale cykelbibliotek.

Julia var hurtigt overbevist over, de var på besøg i en havneby med stolte historiske traditioner. Og hun fik ret. De var selvfølgelig på besøg i Helsingør. Her besøgte de Naverhulen, og fik et sæt.

Sisse Fisker fik pulsen op i det udendørs motionssted ved Egebæksvang. De fik et indblik i nutids-gade-arkæolog på Museum for Fundne Fragmenter og besøgte en iværksætter. De blev imponerede over Multiparken som et moderne samlingssted.

Eksperterne havde i det hele taget mange positive ord til Helsingør Kommune, som en progressiv og moderne by.

- Jeg kunne ikke lade være at smile, da programmet rullede over skærmen. Programmet ramte spot on, og fik vist den store variation, som Helsingør rummer. Fuld af gamle traditioner som Naverklubben, og vi fik vist smukke billeder fra vores gamle bymidte, siger borgmester Benedikte Kiær og fortsætter:

Programmet viste, hvor langt fremme Helsingør Kommune er og at vi har mod til at gå nye veje. Blandt andet med Multiparken, der fungerer som samlingspunkt for byen, og tiltag skovfitness og cykelbiblioteket som hjælper folk til en sundere hverdag. Så gør det jo aldrig noget, at vores kommune får ros og sendetid på landsdækkende tv.

Se programmet "Et glimt af Danmark"