Ny chef i Kultur og Idræt

Helsingør Kommune har ansat Susanne Arnholtz Docherty som ny centerchef i Center for Kultur og Idræt. Hun starter 2. november.

Susanne Arnholtz Docherty, Center for Kultur, Medborgerskab, Idræt og Turisme
Susanne Arnholtz Docherty, Center for Kultur, Medborgerskab, Idræt og Turisme

Det bliver 51-årige Susanne Arnholtz Docherty, der overtager chefstolen for Helsingør Kommunes Center for Kultur og Idræt. Her overtager hun den ledige stilling, som Stella Hansen efterlod, da hun blev forfremmet til direktør i Helsingør Kommune.

Susanne Arnholtz Docherty er uddannet Cand. Mag i Æstetik og Kultur og har desuden tager en Executive MBA på CBS. Hun kommer fra en stilling som udviklingschef for brancheorganisationen Danske Live og Danske Koncert- og Kulturhuse, og hun har tidligere været Kultur- og Fritidschef i Slagelse Kommune.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Susanne Arnholtz Docherty, og direktør i Helsingør Kommune, Marianne Hoff Andersen ser frem til det kommende samarbejde:

- Vi har fået en stærk personlighed, som kommer til at stå i spidsen for Kultur og Idræt, og som kan fortsætte arbejdet med at konsolidere og udvikle kulturen og idrætten i Helsingør Kommune. Susanne har blandt andet stor erfaring med at erhvervslivet, idrætten og kulturlivet til at spille sammen, og de evner glæder jeg mig til at få bragt i spil.

Susanne Arnholtz Docherty ser også frem til den nye udfordring i Helsingør Kommune:

- Jeg har fulgt med i Helsingør Kommunes udvikling med stigende interesse de sidste 3-4 år. Jeg synes, kommunen har gang i et spændende projekt med Vision 2020 og med at skabe gode samarbejder mellem kulturlivet, erhvervslivet og foreningslivet. Det arbejde glæder mig til at blive en del af, og jeg er sikker på, at jeg kan bidrage til udviklingen med mit kendskab til nye tendenser i krydsfeltet mellem kultur og erhverv og det netværk, jeg har bygget op i mine 20 år som leder.