Sting til Helsingør - en perlerække af oplevelser i vente

Borgmester og kulturudvalgsformand glæder sig over, at Sting lægger vejen forbi Helsingør Kulturhavn til næste sommer. Vi har lagt en klar strategi og satser på oplevelser af høj kvalitet, der udnytte...

Sommeren 2016 er i forvejen en sand paradeforestilling i Helsingør Kommune. Verdens bedste Drage-sejlere samles i Hornbæk og sejler VM, World Cup i beach polo lægger vejen forbi sammesteds og på Kronborg markeres 400-året for Shakespeares død og samtidig 200-året for HamletScenens første Shakespeare-opførelse.

Oven i alt det lægger Sting nu også vejen forbi d. 4. august, hvor området mellem Kulturværftet og Kronborg igen forvandles til en kæmpe festplads. Fra Sting lyder det, at det er en drøm for ham, at optræde på den første internationale udendørs-koncert i Kulturhavn Kronborgs historiske og flotte rammer.

Og det er bestemt også en drøm, der går i opfyldelse for borgmester Benedikte Kiær og kulturudvalgsformand Henrik Møller.

Borgmester Benedikte Kiær (K):

- Det er rigtig dejligt, at det er lykkes at få en aftale i stand med Sting. Det kan kun blive en fantastisk august-aften på Kulturhavnen i Helsingør. Samtidig tager vi endnu et skridt i vores strategi og får gjort et verdensnavn på rockscenen til en del af de muligheder og oplevelser, vi gerne vil tilbyde både borgere og gæster i Helsingør Kommune.

Formand for kultur- og turismeudvalget Henrik Møller (S) fortsætter:

- Sceneriet med Kulturværftet, Søfartsmuseet og Kronborg og Øresund i baggrunden er helt unikt. Nu får vi så også en unik kunstner til at stå på scenen foran tusindevis af helsingoranere og gæster udefra. Det bliver noget helt særligt – og der kan vist ikke være tvivl om, at sommeren 2016 i Helsingør Kommune er en, der vil blive husket.

Læs mere om koncerten hos Kulturværftet