Tandklinikken på Byskolen lukker fra januar 2016

Tandklinikken på Nordvestskolen ombygges som en del af et større sammenlægningsprojekt, der skal skabe en billigere og mere driftsikker kommunal tandpleje

I de kommende uger vil der blive boret på nye måder end normalt i tandklinikken på Nordvestskolen. Her starter Tandplejen nemlig et mindre ombygningsarbejde, som skal sikre at udstyr og arbejdsforhold er optimale på klinikken.

Sammenlægninger øger fleksibiliteten

Ombygningen sker som et led i Helsingør Kommunes sammenlægningsplaner på tandplejeområdet. Planerne går kort sagt ud på at skabe nogle mere driftsikre og fleksible klinikker ved at samle både de faglige kræfter og det fysiske udstyr på færre adresser i kommunen.

De første etaper i sammenlægningsplanen betød, at en række klinikker blev samlet på Tibberupskolen og Hellebækskolen.

Tredje etape betyder, at Byskolens klinik lukkes og rykker til Nordvestskolen. De lokaler i alt 205 m2, hvor klinikken på Byskolen ligger i dag, vil i stedet indgå i den samlede plan for den nye skole i Bymidten.

Længere til klinikken og længere åbningstider

Sammenlægningsplanerne betyder, at nogle børn og forældre får længere vej til tandplejen. Til gengæld kan de se frem til en mere fleksibel drift, da der er flere behandlere samtidig på klinikkerne, og klinikkerne nu har mere fleksible åbningstider.