Det er tid til at booke lokaler og idrætshaller

​Fra nu af kan du booke lokaler og idrætshaller for den kommende sæson, fra den 1. august 2016 til den 30. juni 2017.

​Booking af lokaler og idrætshaller for sæsonen fra den 1. august 2016 til den 30. juni 2017 står for døren og skal foregå via bookingsystemet ”Interbook”.

Der kan - som tidligere år - søges tider til enkelt- og sæsonudlån følgende steder:

· Folkeskoler i kommunen
· Helsingør Gymnasium og Espergærde Gymnasium
· Espergærde Bibliotek
· Foreningshuset, Lundegade
· Helsingør-Hallerne, Gl. Hellebækvej
· Badminton-Hallen, Ndr. Strandvej
· Snekkersten-Hallen, Agnetevej

Perioden for sæsonbookning er:

Onsdag den 24. februar til onsdag den 16. marts 2016 kl. 12.00.

Første fordelingsrunde

Når perioden for sæsonbooking er afsluttet, gennemgås samtlige ansøgninger, og herefter fordeler vi tider og lokaler (første fordelingsrunde).

Ansøgninger i Interbook efter den 16. marts 2016 registreres først i forbindelse med anden fordelingsrunde.

Meddelelser om tildelte tider og tilladelser vil blive sendt til jer via Interbook primo maj 2016.


Efter kl. 17 på hverdage

Skoler og gymnasier benytter – som udgangspunkt – alle deres lokaler frem til kl. 17.00 på hverdage. Derfor er det ikke muligt at søge alle lokaler via Interbook før kl. 17.00.

Af hensyn til optimal udnyttelse af idræts- og skolehaller samt skolegymnastiksale, bedes der kun søges tider til foreningens aktuelle behov. Ved ansøgning skal der søges på klokkeslæt i halve eller hele timer f. eks. kl. 12.00 eller 12.30.

Der kan ofte være ledige tider i skolernes haller og gymnastiksale fra uge 32 til uge 42 og igen fra uge 8 og frem til sommerferien.

I idrætshaller er der – som udgangspunkt – optaget i hele sæsonen. Men der kan være ledige tider i Snekkersten Idrætscenter fra uge 32 til uge 42 2016 og igen fra uge 16 og frem til sommerferien 2017.

Lån af hallen på Grydemoseskolen lørdage fra kl. 14.00 frem til søndag kl. 22.00 er forbeholdt udlån til enkeltstående arrangementer, f. eks. stævne, turnering, kamp o. lign.

Enkeltudlån til privatidræt

I sæson 2016/2017 er det muligt for selvorganiserende idræt at leje ledige tider i Badminton-Hallen på Ndr. Strandvej til privatidræt som enkeltudlån. Tider søges via Interbook.

For at imødekomme stor efterspørgsel på haltid i Helsingør-Hallerne er hal 1 – igen - i sæson 2016/2017 forbeholdt udlån til enkeltstående arrangementer alle lørdage. Alle tider søges via Interbook. Oplys venligst aktiviteten f. eks. stævne, turnering, kamp og lign. i feltet ”Meddelelse til behandler” når I søger tiden i Interbook.

Vi skal oplyse, at der ifølge folkeoplysningsloven skal indsendes "Erklæring om indhentelse af børneattest" for at låne kommunale lokaler. Dette gælder alle foreninger, uagtet at der er medlemmer under 18 år.

En underskrevet erklæring sendes til Center for Kultur og Turisme, Idræt og Medborgerskab på mail kumit@helsingor.dk

Spørgsmål vedrørende lokaleudlån kan rettes til Helsingør Kommunes Idrætsanlæg på mail hi@helsingor.dk eller tlf. nr. 4928 3975, alle hverdage mellem kl. 10.00-14.00.