Live dukketeater og animation på Kronborg

Der er live dukketeater og animation i nyskabende forening i Hamlet Ghost Story fra den 2. til den 31. juli 2016.

I hele juli kan man på Kronborg opleve, hvordan banebrydende teknologi giver nye muligheder for live-animationsteater.

Rammerne for det traditionelle dukketeater sprænges af HamletScenen i en legende fortolkning af Hamlet i samarbejde med Rokoko Studios og deres prisvindende ’animotion’-koncept. Shakespeares største stykke om svig, hævn og galskab animeres ’live’ af en enkelt skuespiller i en specielt udviklet ’motion capture’-dragt.

På Kronborgs fæstningsværk møder Hamlet sin faders spøgelse. Den afdøde konge fortæller, at alt ikke er, som det ser ud til at være, og kræver, at Hamlet hævner ham. Forestillingen Hamlet Ghost Story er 30 minutters digitalt og mimisk dukketeater for både børn og voksne.

Hamlet Ghost Story spilles på Helsingborg Ravelinen på Kronborg. Den egner sig til både dansk og internationalt publikum. 

Praktisk om forestillingen

Medvirkende: Jesper Groth

Spilleperiode: Fra 2. juli til 31. juli 2016

Spilletidspunkt: Alle dage kl. 13.00, undtagen fredag
Varighed: Ca. 30 min
Aldersgruppe: 6+

Læs mere og køb billetter


Shakespeare Puppets at Shakespeares Castle

Hamlets Ghost Story er en del af Shakespeare Puppets at Hamlet’s Castle. En årligt tilbagevendende event i juli måned, hvor HamletScenen giver Shakespeare udtryk gennem dukketeatrets finurlige univers. Poetiske og forunderlige mimiske Shakespeare-fortolkninger af 30 minutters varighed skabt af nogle af tidens mest anerkendte dukketeaterkompagnier.