Ny beredskabschef på plads i Helsingør

1. maj tiltræder Søren Lundhild jobbet som beredskabschef i Helsingør Kommune. Kommunaldirektør Stine Johansen glæder sig til samarbejdet.

Når Helsingør Kommunes Beredskab i løbet af sommeren er på plads og klar til at rykke ud, er det med den nye beredskabschef Søren Lundhild i spidsen.

Søren Lundhild kommer fra en stilling som viceberedskabschef i Slagelse Kommune og har mere end 30 års erfaring på beredskabsområdet – bl.a. som tovholder på store tunneløvelser under Storebælt og på internationale specialberedskaber. Som chef for beredskabet i Skælskør og Korsør kommuner og som ansvarlig for Lejre Kommunes Brandvæsen har Søren Lundhild desuden erfaringer fra store organisatoriske omstillinger og sammenlægninger og er vant til samtidig at samarbejde med det politiske niveau.

Glæder sig til nye opgaver

Søren Lundhild glæder sig meget til at tage hul på de nye opgaver i Helsingør Kommune:
- Helsingør kommune er en spændende kommune, som har valgt at skabe et godt grundlag, for at sikre deres borgere det bedste beredskab i fremtiden. Det er beredskabsfagligt en meget inspirerende opgave, som jeg ydmygt vil tage fat om sammen med politikere, medarbejdere og samarbejdspartnere til glæde og gavn for alle borgerne i kommunen.

Kommunaldirektør Stine Johansen ser frem til samarbejdet med den nye beredskabschef:
- Inden længe er vi klar til at slå dørene op til vores nye Helsingør Kommunes Beredskab – og nu har vi også beredskabschefen på plads. Vi er godt i gang med at opbygge et stærkt beredskab for vores borgere i Helsingør Kommune. I Søren Lundhild får vi en super kompetent og erfaren chef, og jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Søren Lundhild tiltræder stillingen som beredskabschef i Helsingør Kommune pr. den 1. maj.

Kort CV

Viceberedskabschef i Slagelse Kommune siden 2014 – desuden leder af Lejre Kommunes Redningsberedskab

2004-14 Chef for Korsør og Skælskør kommuners beredskaber
1994-04 Korsør kommune -Beredskabsinspektør, samt chefinstruktør på Korsør Brand- og Redningsskole
1984-96 Københavns Brandvæsen -Udrykningstjenesten
1982-84 Falck
1981-1982 Københavns Brandvæsen -Udrykningstjenesten

Civil uddannelse: Karetmager, læst byggeteknik og har en diplomuddannelse i ledelse
Beredskabsfaglig uddannelse: Alle beredskabsstyrelsens kompetencegivende beredskabsfaglige uddannelser.