Ubrugte klip blev til 867.087 k.r til fordel for anbragte børn

Børnehjælpsdagen takker borgere og ansatte i Helsingør Kommune for deres bidrag til indsamlingen af brugte klippekort, som samlet er blevet til 867.087 kr

Det flotte beløb er resultatet af sidste års velgørende indsamling, hvor tusindevis af kunder fra Movia, Metroselskabet og DSB – i forbindelse med udfasningen af klippekortet i hovedstaden – fik mulighed for at donere deres ubrugte klip til Børnehjælpsdagen. Indsamling af ubrugte klippekort har givet det største private bidrag til Børnehjælpsdagen i nyere tid.

De 867.087 kroner vil blive brugt til et væld af arrangementer og aktiviteter for de anbragte børn, som ofte har haft en svær opvækst.

En række virksomheder og privatpersoner var med til at bakke op om det gode initiativ med indsamlingskasser i kantiner og andre centrale steder. Det har haft stor indflydelse på det samlede resultat. I Helsingør Kommune har indsamlingskasserne været stillet op i Borgerservice, på rådhuset, på Center for By, Land og Vand og på bibliotekerne , og her blev der samlet omkring 20.000 kr. ind. 

Læs mere på Børnehjælpsdagens hjemmeside