Om dommerne - Hamlets Talentpris 2016

En række kompetente dommere med relation til lokalområdet går sammen om at finde frem til cremen af kommunens unge talentmasse.

Benedikte Kiær

Benedikte har siddet som borgmester for Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune siden 2013. Før det var hun socialminister i 2010-2011. Benedikte har en fortid som seniorkonsulent og teamchef i Rostra A/S, som chefkonsulent i PrimeTime kommunikation A/S og som kommunikationsrådgiver i BioGasol. Benedikte er gift med selvstændig mekaniker Lars Beckwith Dam.

Christian Holm Donatzky

Christian er medlem af Helsingør Byråd for Det Radikale venstre og er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Christian har en cand.mag. i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet og har en MA i idehistorie fra Lancaster University. Udover sit politiske arbejde driver Christian virksomheden History Tours, der laver historiske byvandringer og events. Christian er gift og har to døtre.

Allan Berg Mortensen

Allan sidder i Helsingør Byråd for Enhedslisten og er formand for Beskæftigelsesudvalget. Allan er uddannet pædagog og er gift.

David Nilsson

David er formand for Erhvervs- og industriforeningen i Helsingør og er desuden murermester gennem 30 år i firmaet Lars M. Nilsson ApS.

Camilla Urban

Camilla er lokal sølvsmed i Helsingør og kom på alles læber i forbindelse med hendes deltagelse i tv-programmet "Made in Denmark".

Andreas von der Heide

Andreas er iværksætter og har sammen med en makker startet tøjmærket  Les Deux der i dag er vokset fra en enkel T-shirt til en kæmpe succes. 

Marc Christensen

Mark er en succesfuld lokal danser med egen danseskole og har tidligere deltaget i Vild Med Dans på TV.

Jens Peder Jeppesen

Jens er cand.scient., marinebiolog og akvariechef i Øresundsakvariet, der er ejet af Biologisk Institut på Københavns Universitet.