De fem kategorier - Hamlets Talentpris

Nogle er gode til tal eller bogstaver, andre arbejder med hænderne eller kroppen. Derfor er Hamlets Talentpris inddelt i fem kategorier.

Naturvidenskab

I denne kategori skal du have talent inden for matematik, kemi, datalogi, astronomi, biologi, fysik, geografi eller lignende. Måske har du opdaget en sej algoritme eller har en vild teori om sorte huller? Det kan også være at du har opdaget en spændende måde at bruge solceller på, eller skrevet den vildeste opgave?

Idræt

Kroppen er i fokus, men hjernen skal så sandelig også være med. Er du sportskvinde- eller mand, kan du indstille dig selv i denne kategori. Måske har du udviklet et innovativt træningsprogram til pensionister, eller du er den vildeste breakdancer eller ballerina? Du kan også have udmærket dig ved at have opfundet den vildeste strategi til dit fodboldhold, eller måske er du for vild til at gå på line eller løbe 100 meter på rekordtid?

Kunstnerisk talent 

Kunstnerisk talent dækker over musik, litteratur, kunst, design eller noget helt femte med et kunstnerisk islæt. For at komme i betragtning i denne kategori skal du have udmærket dig kunstnerisk ved at have produceret noget smukt, anderledes, nyt, spændende eller bare helt vildt! Det kan for eksempel være et digt, en novelle, en sang, et kunstværk, et filmmanuskript eller en trommesolo.

Iværksætteri

Prisen for erhverv uddeles til den, der er iværksætter eller entreprenør; Det kan være, at du har lavet en webshop, hvor dine hjemmestrikkede sokker går som varmt brød – eller måske har du startet en virksomhed med nogle af dine venner? I denne kategori leder vi efter det innovative og spændende, og det tiltag, man kan forestille sig udvikler sig til en regulær business i fremtiden!

Håndværk

Har du afsluttet en erhvervsuddannelse med en flot svendeprøve, kan du indstilles til denne pris. Måske har du sat den vildeste frisure på frisøruddannelsen eller konstrueret et måltid, som er Noma værdigt på kokkeuddannelsen? Eller måske har du svejset eller bygget en vild konstruktion, eller udviklet et sejt computerspil? Hvis du har modtaget guld og mødt Dronningen (eller bare er virkelig stolt af det, du har lavet, og gerne vil vise det frem), så indstil dig selv, eller en du kender til denne pris.

Er du i tvivl?

Hvis du har spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte os på Facebook.

INDSTIL DIT TALENT

Følg os

Du kan følge os på Facebook, tilmelde dig vores event på Facebook, følge os på Instagram under navnet hamletstalentpris og med #HamletsTalentpris.