Om dommerne - Hamlets Talentpris

En række kompetente dommere med relation til lokalområdet går sammen om at finde frem til cremen af kommunens unge talentmasse.

Benedikte Kiær

Benedikte har siddet som borgmester for Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune siden 2013. Før det var hun socialminister i 2010-2011. Benedikte har en fortid som seniorkonsulent og teamchef i Rostra A/S, som chefkonsulent i PrimeTime kommunikation A/S og som kommunikationsrådgiver i BioGasol.

Christian Holm Donatzky

Christian er medlem af Helsingør Byråd for Det Radikale venstre og er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Christian har en cand.mag. i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet og har en MA i idehistorie fra Lancaster University. Udover sit politiske arbejde driver Christian virksomheden History Tours, der laver historiske byvandringer og events.

Allan Berg Mortensen

Allan sidder i Helsingør Byråd for Enhedslisten og er formand for Beskæftigelsesudvalget. Allan er uddannet pædagog.

David Nilsson

David er formand for Erhvervs- og industriforeningen i Helsingør og er desuden murermester gennem 30 år i firmaet Lars M. Nilsson ApS.

Lærke Lilleøre

Lærke Lilleøre er Triatlonudøver og fysioterapeut. I 2014 blev hun Europamester på IRONMAN-distancen og placerede sig i Top 5 ved Verdensmesterskabet på Hawaii i sin aldersklasse. Der ud over modtog hun prisen for årets sportstalent i Helsingør Kommune 2015.

Morten Remar

Morten Remar er sanger, producer og forfatter. Morten Remar startede sin karrier som sanger og sangskriver i rockbandet Survivovs og teknobandet Marquess. Morten har i dag opnået succes både indenfor landets grænser og i udlandet. Han har bl.a. skrevet og produceret sange, som er blevet placeret på den amerikanske prestigefyldt Billboards Top100 remix.

Anja Lytzen

Anja Lytzen er iværksætter og startede internetbutikken www.lirumlarumleg.dk, som ligger i Hornbæk. I 2010 blev hun kåret som årets kvindelige iværksætter.

Lasse Riemann

Lasse Riemann er Biolog og leder af Marin Biologisk Sektion under Københavns Universitet, som ligger i Helsingør.