Om dommerne - Hamlets Talentpris

En række kompetente dommere med relation til lokalområdet går sammen om at finde frem til cremen af kommunens unge talentmasse.

Benedikte Kiær

Benedikte har siddet som borgmester for Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune siden 2013. Før det var hun socialminister i 2010-2011. Benedikte har en fortid som seniorkonsulent og teamchef i Rostra A/S, som chefkonsulent i PrimeTime kommunikation A/S og som kommunikationsrådgiver i BioGasol. Benedikte er gift med selvstændig mekaniker Lars Beckwith Dam.

Christian Holm Donatzky

Christian er medlem af Helsingør Byråd for Det Radikale venstre og er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Christian har en cand.mag. i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet og har en MA i idehistorie fra Lancaster University. Udover sit politiske arbejde driver Christian virksomheden History Tours, der laver historiske byvandringer og events. Christian er gift og har to døtre.

Allan Berg Mortensen

Allan sidder i Helsingør Byråd for Enhedslisten og er formand for Beskæftigelsesudvalget. Allan er uddannet pædagog og er gift.

David Nilsson

David er formand for Erhvervs- og industriforeningen i Helsingør og er desuden murermester gennem 30 år i firmaet Lars M. Nilsson ApS.

 

Flere er på vej