Bliv skrevet op inden du flytter

Du kan allerede skrive dit barn op til daginstitution, SFO eller klub, inden du flytter til Helsingør Kommune. Det betyder, at du ikke behøver at have adresse i Helsingør Kommune for at komme på ventelisten.

Du skal være opmærksom på, at når du siger ja tak til en tilbudt plads i Helsingør Kommune, skal dit barn være udmeldt af sin daginstitution, SFO eller klub i fraflytningskommunen. Kontakt egen kommune for dennes gældende opsigelsesregler.

Accepterer du en plads i Helsingør Kommune, men opsigelsesperioden ikke er afsluttet i den kommune, som du flytter fra, skal du betale for plads i både til-og fraflytningskommunen.

Barnets anciennitetsdato er opskrivningsdatoen og ikke barnets fødselsdato. Ancienniteten fra fraflytningskommune følger ikke med. Vær opmærksom på, at alle kommuner har forskellige regler for opsigelse.

Pladsanvisningen

Birkedalsvej 27