Kan jeg flytte mit barn?

Du kan altid flytte dit barn - nærmest fra dag til dag - fra en kommunal institution til en anden kommunal institution i kommunen, hvis der er ledige pladser i den institution, der ønskes. Kontakt Pladsanvisningen hvis du ønsker at flytte dit barn.

Er dit barn indmeldt i en kommunal institution i Helsingør Kommune og ønsker du plads i en privat institution er der en måneds opsigelse regnet fra den dag opsigelsen er foretaget i Digital Pladsanvisning.

Er dit barn indmeldt i en privat institution skal du være opmærksom på den enkelte institutions regler for opsigelse.

I kan ikke starte i en kommunal institution, eller anden privat institution før indmeldelsesforholdet i tidligere privat eller kommunal institution er afsluttet.

Pladsanvisningen

Birkedalsvej 27