Aula - Følg med i dit barns hverdag

Aula er en let tilgængelig platform, som gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling.

Aula er skolernes og dagtilbuds kommunikationsplatform. Fra sommeren 2020 erstatter Aula Tabulex i dagtilbud.

I Aula bliver kommunikationen samlet på et sted på tværs af skole, SFO og klub, og du får et samlet overblik over dine børns aktiviteter på tværs af kommuner og institutioner. Relevante platforme såsom Meebook tilgås via Aula uden ekstra login. Aula kan let tilgås via computer og app.

Kom i gang med Aula

For at komme på Aula skal du have et UNI-login.

Du starter ved at gå ind på adressen www.aula.dk (Aula.dk virker dog ikke i Internet Explorer), eller via Aula app’en, som du kan hente til Android og iOS.

Første gang du logger på, skal du bruge dit NemID. Herefter logger du på med dit UNI-login.

Du vil første gang blive mødt af en række samtykker, du skal udfylde. Du kan altid ændre dit samtykke.

Sådan får du et UNI-login

Hvis du har glemt dit Uni-login eller ikke fået et, så kan du selv oprette et på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Opret eller forny dit forældre UNI-login - du skal bruge NemID

Det er vigtigt, at du har et UNI-login, da du skal bruge dette for at logge på Aula.

Hjælp mig med at oprette et UNI-login - pdf-fil

Trin-for-trin-guides og videoer

Aula er bygget som en intuitiv og brugervenlig løsning. Til dig, der gerne vil have lidt hjælp til at komme i gang, er der blevet lavet en række trin-for-trin-guides og videoer, der hurtigt viser dig, hvordan du kommer i gang med de forskellige funktioner i Aula.

Hvis du stadig har brug for hjælp til at komme på Aula eller at bruge Aula, så kontakt dit barns skole eller institution.

Dagtilbud kommer på Aula i 2020

I første omgang er skolerne på Aula. I sommeren 2020 får dagtilbuddene i Helsingør Kommune Aula. I praksis betyder det, at du som forældre kan kommunikere og se information om dit barn og dit barns liv i daginstitutionen i Aula i stedet for via Tabulex, som du bruger i dag.
Når tiden nærmer sig sommeren 2020, så vil du få mere at vide om tidspunkt, og hvordan du skal forholde dig til skiftet fra Tabulex til Aula.

Other languages

If you have received a letter from Elsingor Municipality regarding Aula, you can see the letter in other languages below:

Letter to parents (English) – pdf

PDF – (العربية) رسالة إلى الآباء

List do rodziców (polski) - PDF

Scrisoare către părinți (românesc) - PDF

Ebeveynlere mektup (Türk) - PDF

Help me create a UNI login - PDF

ساعدني في إنشاء تسجيل دخول UNI - ملف - PDF

UNI girişi yapmama yardım et - PDF

When you first log on to Aula, you need to consider different consents. Below you can read the consents in other languages.

Consent in Aula - PDF

موافقة في أولا - PDF