SFO og Klub

SFO'er og klubber må holde lukket på dage, hvor der er få børn med pasningsbehov.

Helsingør Kommune har besluttet, at et fremmøde på under 25% er lavt fremmøde.

Faste lukkedage for SFO- og Klubområdet:

  • De tre hverdage før påske.
  • Grundlovsdag.
  • Uge 29 og uge 30.
  • Juleaftens- og nytårsaftensdag.
  • + den ekstra uge (se nedenstående).

I 2019 holder SFO’erne lukket i perioden mandag den 23. december 2019 til fredag 3. januar 2020 (begge dage inkl.).

I 2020 holder SFO'erne lukket fredag den 22. maj 2020.

Alternativ pasning 

SFO

Helsingør Kommune er forpligtet til at anvise alternativ pasning på lukkedage for børn, hvis forældre har behov for det. Alternativ pasning vil blive tilbudt med placering i den centrale del af kommunen. I uge 29 og 30 vil det ske i form af en Sommercamp - se nedenfor.

Center for Dagtilbud og Skoler organiserer den alternative pasning og sørger for, at alle forældre via deres daginstitution/skolefritidsordning får meddelelse om alternativ pasning og mulighed for at tilmelde sig denne. Pligten til at stille alternativ pasning til rådighed gælder ikke, når institutionen holder lukket den 5. juni og den 24. december.

Klub

Der tilbydes alternativ pasning til børn i klubalderen i uge 29 og uge 30 i form af Sommercamp. Der tilbydes ikke alternativ pasning til børn i klubalderen på andre lukkedage.

Sommercamp

Når de kommunale SFO’er og klubber holder sommerferielukket i uge 29 og 30, kan børnene i stedet deltage i Sommercamp. Campen bliver afholdt i klubben Villa Fem, Borgmester P. Christensens Vej 4 i Helsingør. 

Der bliver afholdt Sommercamp for både SFO og klub. Sommercamp SFO har åbent hver dag fra kl. 6.30-17.00 (fredag dog til kl. 16.30). SFO-børnene vil primært være på Villa Fem og kan blandt andet bruge den nærtliggende Multipark.

Sommercamp klub har åbent hver dag fra kl. 10-16. Klubbørnene vil blandt andet tage på tur.

Personale fra kommunens SFO’er og klubber står for Sommercampen. Det tilstræbes, at der er en medarbejder fra hver SFO og klub på campen, så børnene møder et kendt ansigt.

Center for Dagtilbud og Skoler

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: Skriv sikkert til Center for Dagtilbud og Skoler