H2O-Camp - skolesvømning

I Helsingør Kommune er skolesvømningen et 2-ugers intensivt læringsforløb, kaldet H2O-Camp.

H20-Camp er udviklet i samarbejde mellem Helsingør Kommunes skoler og Helsingør Svømmeklub og har fokus på krop og motion, svømning, livredning, bade- og strandsikkerhed og førstehjælp. Med samarbejdet styrker Helsingør Kommune åbningen af skolen mod det omgivende samfund, en opgave der indgår i folkeskoleloven.

Om undervisningen på H2O-Camp

På H2O-Camp undervises eleverne to gange dagligt i svømning af svømmeklubbens trænere. Resten af dagen undervises de af pædagogisk personale fra egen skole i Villa Fems lokaler eller på skolen.

Det pædagogiske personale fra skolerne er sammen med eleverne hele dagen - og understøtter også eleverne i vandet, når de får svømmeundervisning. Den øvrige undervisning på H2O-Camp afholdes i samarbejde mellem det pædagogiske personale fra elevernes skoler, Nordsjællands Kystlivredningstjeneste, der underviser eleverne i bade- og strandsikkerhed og Helsingør Kommunes Beredskab, der underviser eleverne i førstehjælp.

Hvem skal på H2O-Camp?


H2O-Camp er for alle 3 klasser, der inden sommerferien skal en uge på camp og igen en uge på camp, når de er startet i 4. klasse.

Spørgeskema
Klar til camp
Gode råd inden du skal på camp igen
Ready for H2O-Camp
H2O-Camp arabisk

 

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus
Læs mere om H2O-Camp

H2O-Camp blev åbnet officielt i september 2016 af borgmester Benedikte Kiær. Læs hvad hun og eleverne fra 4. klasse på Helsingør Byskole synes om det nye koncept for svømmeundervisning.

Helsingør Kommune åbner svømmecamp for 2000 folkeskoleelever

Center for Dagtilbud og Skoler

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: Skriv sikkert til Center for Dagtilbud og Skoler