H2O-Camp - skolesvømning

I Helsingør Kommune er skolesvømningen fra skoleåret 2016/2017 et 2-ugers intensivt læringsforløb, kaldet H2O-Camp.

H20-Camp er udviklet i samarbejde mellem Helsingør Kommunes skoler og Helsingør Svømmeklub og har fokus på krop og motion, svømning, livredning, bade- og strandsikkerhed og førstehjælp. Med samarbejdet styrker Helsingør Kommune åbningen af skolen mod det omgivende samfund, en opgave der indgår i folkeskoleloven.

Om undervisningen på H2O-Camp

På H2O-Camp undervises eleverne to gange dagligt i svømning af svømmeklubbens trænere. Resten af dagen undervises de af pædagogisk personale fra egen skole i Villa Fems lokaler eller på skolen.

Det pædagogiske personale fra skolerne er sammen med eleverne hele dagen - og understøtter også eleverne i vandet, når de får svømmeundervisning. Den øvrige undervisning på H2O-Camp afholdes i samarbejde mellem det pædagogiske personale fra elevernes skoler, Nordsjællands Kystlivredningstjeneste, der underviser eleverne i bade- og strandsikkerhed og Helsingør Kommunes Beredskab, der underviser eleverne i førstehjælp.

Hvem skal på H2O-Camp?

I skoleåret 2016/2017 skal cirka 2.000 elever fra 3., 4. og 5. årgang på H2O-Camp.
Fra skoleåret 2017/2018 er H2O-Camp for alle 3 klasser, der inden sommerferien skal en uge på camp og igen en uge på camp, når de er startet i 4. klasse.

Spørgeskema
Klar til camp
Gode råd inden du skal på camp igen
Ready for H2O-Camp
H2O-Camp arabisk

 

 

 

Center for Dagtilbud og Skoler

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: ds@helsingor.dk