SAGA Nord virksomheder - praktikforløb, løntilskud og arbejde

Oversigt over virksomheder som har et officielt samarbejde med Helsingør Kommune om praktikforløb, løntilskudsaftaler og ordinært arbejde.

Leder du efter en praktikplads, en løntilskudsaftale eller et ordinært arbejde, så find inspiration på listen. Kontakt din sagsbehandler eller virksomhedskonsulent, hvis der er en virksomhed på listen, som er interessant for dig. 

Kontaktinfo

  • Er du borger, kan du kontakte os på 49 28 28 28.
  • Er du virksomhed kan du kontakte Virksomhedslinjen på 49 28 34 06.
  • E-mail: saganord@helsingor.dk

Filter

Henter indhold

Fejl i indlæsningen af elementer

Der skete desværre en fejl, da vi prøvede at hente indholdet til denne side.

Vi beklager! Prøv venligst igen senere.

Ingen elementer fundet

7-Eleven

DSB 7-Eleven Helsingør

Mad, bageri, kaffe og drikkevarer 24 timer i døgnet.

Plus billetsalg og trafikinformation.

 

Læs mere hos 7-Eleven

Backe & Kompagni

Velkommen hos Backe & Kompagni. Backe & Kompagni har 32 års erfaring indenfor salg og tryk-bearbejdning af arbejdstøj og profilbeklædning.

 

Det betyder, at BAKKO.DK i dag kan tilbyde højeste kvalitet og service indenfor disse områder. Vi har en bred viden om udviklingen indenfor branchen/markedet, og kan derfor ofte rådgive i forhold til behov, ønsker og muligheder.

 

Vi har igennem årene ansat folk ud fra et stort socialt ansvar, hvilket betyder vores personale har fået en stor familiær tilknytning til vores virksomhed. Resultatet af denne indsats er, at vi løfter i flok og er klar til at give vores kunder den absolutte bedste service.

 

Vi har butik og lager på Fabriksvej 8 i Helsingør, hvor vi altid er klar til at tage imod i vores hyggelige omgivelser.

 

Læs mere hos Backe & Kompagni

Bygma Helsingør

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.300 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden.

 

Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier.

 

Læs mere hos Bygma Helsingør

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder, konferencer og store selskaber. Hotellets lækre spa-afdeling og gode restaurant gør desuden hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold.

 

I Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.
Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis og vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. På den måde leverer vi altid den bedste smagsoplevelse.

 

Læs mere om Comwell Borupgaard

Danhostel Vandrerhjem – Helsingør

Helsingørs kommunale vandrerhjem ligger som en perle ved Øresunds kyst.

Vandrerhjemmet udmærker sig ved, udover sin fantastiske placering, at have modtaget priser og hæder fra nær og fjern for personalets evne til at udvise værtskab.

 

Den daglige Leder Lord Nicolai Stubtoft er en yderst karismatisk vært som gør sig bemærket med sit engagement og gode historier om byen.

Danhostel Helsingør Vandrerhjem varetager en bred vifte af sociale opgaver.

 

Læs mere om Danhostel Helsingør

Distribution & Service

I Distribution & Service er vi er omkring 40 ansatte, og vi arbejder med levering af diverse produkter om natten.

 

Pt. leverer vi mere end 25 produkter hver nat, det er alt fra breve til aviser, pakker, magasiner m.m. 

 

Vores arbejde foregår mellem kl 2.00 og 6.30 i hverdagene og mellem 1.00 og 7.30 i weekenderne. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, kvalitet samt en god service overfor alle vores kunder.

Ejerforeningen Snerlehøj

Parkbebyggelsen Snerlehøj II består af 216 ejerlejligheder, fordelt på 9 blokke. Vi er en dynamisk ejerforening med engagerede medlemmer.

 

Bebyggelsen blev opført i 1965. I 1973 blev Ejerforeningen Snerlehøj II stiftet.

 

Vi fik som ejerforening Helsingørs Byfornyelsespris i 2004 for den meget flotte facaderenovering, som afsluttedes samme år.

 

Læs mere om Ejerforeningen Snerlehøj

Euromaster Helsingør

Euromaster Helsingør er en del af Euromaster Danmark A/S, som med 32 centre fordelt i hele landet er en af Danmarks førende dæk- og autoservicevirksomheder.

 

Hos Euromaster servicerer vi både private bilejere, mindre lokale virksomheder og selskaber med store vognparker. Vi har gennem årene opbygget en stor viden og ekspertise inden for dæk og autoservice til alle typer køretøjer, og det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at de er i gode hænder hos os.

 

Vi arbejder målrettet på konstant at uddanne vores største ressource, nemlig vores medarbejdere.

 

Læs mere hos Euromaster Helsingør

Find din rette hylde i Fakta

Fakta er en uformel og dynamisk organisation, der udover alle vores 360 butikker, omfatter et hovedkontor i Albertslund.

 

I Fakta er der rig mulighed for at finde udfordringer, som passer den enkelte, og Fakta er stedet for den, som ønsker stort ansvar og spændende opgaver.

 

For den som gør det godt, er der mulighed for at avancere og samtidig styrke ens kompetencer.

 

Læs mere om Fakta

Flynderupgård

Flynderupgård Museet (På landet - tæt på byen)

 

Gamle danske husdyrracer, spisestue, levende værksteder, marker, køkkenhaver, gamle stalde og lader, folde, levende hegn, skovbryn, sø, åløb, lystgård, prydhave, købmandsbutik, udstillinger, skolestue.

 

Læs mere om Flynderupgård Museet

iEDI

Optimalt digitalt workflow, iEDI - alt samlet i en løsning
En EDI-totalløsning

 


Fordelen ved iEDI er at du selv kan sende fakturaer, ordre mm. fra dit eget økonomisystem, og så lade iEDI videredistribuere disse i mange forskellige formater til kunder og leverandører. Ligeledes kan du modtage alle formater fra alle EDI systemer uden at bruge tid på at lave tilretninger i eget økonomisystem. Hvor de fleste eksisterende EDI systemer kun løser dele af forretningsprocesserne, er det iEDI's mission at være en totalløsning, så du med iEDI kun har brug for et system.

Læs mere hos iDEI

IGEN Genbrug Helsingør

Kræftens Bekæmpelses overordnede mål er at arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt et bedre liv efter kræft. Vi arbejder indenfor tre hovedområder: Forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi har konstant brug for støttemidler til at hjælpe forskningen bedre på vej. Vores IGEN genbrugsbutikker over hele landet bidrager til recirkulering ud fra et miljøbevidst synspunkt og sikrer at alt salg af genbrug går til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Derudover er de ansatte i IGEN alle ansat på frivillig basis. Udover frivillighed, løfter vi alle i flok og tager et socialt ansvar og hjælper syge mennesker godt på vej. Ikke mindst hjælper IGEN genbrugsbutikker borgere der har brug for støtte, igennem forløb og bidrager med opkvalificering og nye kompetencer, som betyder at disse mennesker kommer tættere arbejdsmarkedet og bliver klar til job. 

Læs mere om IGEN Genbrug Helsingør

Jem og fix

Jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked og beskæftiger over 1700 medarbejdere fordelt på 118 butikker i Danmark.

 

Jem & fix lokalt forankrede med mange butikker og med afsæt i ideen om, at ”sammen bygger vi lokalsamfund”, ønsker Jem & fix at hylde engagement og indlevelse og støtte op om gør det selv-projekter og relationer i lokalsamfundene.

 

Jem & fix A/S er en del af Harald Nyborg koncernen, der også består af A/S Harald Nyborg og Daells Bolighus.


Organisationen er flad og uformel og sammen arbejder Jem & fix efter fælles profilmål, der viser, at de engagerer os og udvikler sig.

 

Læs mere om jem og fix

Kirkens Korshær

Kirkens Korshær i Helsingør er en frivillig folkekirkelig organisation, som arbejder blandt og med de mest udsatte borgere.

 

Botilbuddet Stubben har plads til 11 borgere, som på hver sin måde har forskellige udfordringer med psyken eller misbrug, og som bor her midlertidigt eller over længere perioder.

 

Læs mere om Kirkens Korshær

Konventum

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter bygget i 1969. Vi har 20.000 m2 med 57 lokaler fordelt på Konventum og vores naboherregård, Højstrupgård.

Konventum er en CSR certificeret virksomhed under FN og arbejder med miljø, klima, inklusion og menneskerettigheder.

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse, holde bryllup, fest eller tage på weekendophold.

Læs mere om Konventum

Kulturhuset Bølgen

Bølgen er et multifunktionelt kulturhus, hvor borgernes behov er udgangspunkt for alle initiativer.

 

På den måde kan vi opnå lokal forankring, som er en forudsætning for at kunne bidrage til nærdemokratiet og borgerinddragelse. Bølgen tilbyder bibliotek, musikstudie, multimediestudie, cafe og arrangementer. Kulturhuset deler lokaler med fritidsklubben Bølgen.

 

Læs mere på Kulturhuset Bølgen

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et af Danmarks ældste og bedste strandhoteller. Hos Marienlyst finder du alt fra gastronomiske oplevelser, til spaoplevelser og sublime konferencelokaler med direkte adgang til Øresund og udsigt til Kronborg.

 

Læs mere hos Marienlyst Strandhotel

Nordiskcampingudstyr.dk

Nordiskcampingudstyr.dk er en lokalfunderet virksomhed med salg af campingudstyr til hele Danmark, Sverige og Norge.

 

Vores målsætning er, at det skal være nemt, hurtigt og billigt at købe camping- og fritidsudstyr. Med 5000 varenumre på lager, konkurrencedygtige priser og levering fra dag til dag er vi stolte af, at kunne opfylde denne målsætning.

 

nordiskcampingudstyr.dk

Plejehjemmet Grønnehave

Plejehjemmet Grønnehave er Helsingør Kommunes største plejehjem - centralt placeret tæt på bymidten og samtidig lige ved skov og strand.

 

Vi har fokus på livskvalitet ved at skabe trygge, hjemlige og hyggelige rammer for alle, og vi vil samtidig bidrage til udviklingen af ældreplejen.

 

Læs mere om Plejehjemmet Grønnehaven

Plejehjemmet Montebello

På Plejehjemmet Montebello gør vi os umage med at levere høj faglighed i forhold til kerneopgaven ved at fastholde læringsmiljøer, hvor bl.a. vores forskelligheder kommer i spil.

 

Det gør vi bl.a. ved at være praktiksted for ssh-elever, ssa-elever, sygeplejestuderende, EGU og virksomhedspraktikforløb.

 

Læs mere om Plejehjemmet Montebello

Restaurant Strejf

På Restaurant Strejf handler det ikke om store armbevægelser, men om at give vores spisende gæster en helstøbt oplevelse for alle sanser. - Når oplevelsen har været over forventning, er vi nået i mål.


Et Strejf af vandet og det lokale.
Et Strejf af personlighed, med lækre råvarer, masser af fisk og skaldyr og store møre bøffer og saftig roast.
Et Strejf af noget du ikke vil gå glip af.

Læs mere om Restaurant Strejf

RetNemt

RetNemt er en virksomhed, som leverer måltidskasser lige til døren. Vi har mere end 600 velsmagende retter. Alle retter er nemme at tilberede og kan stå klar på aftenbordet inden for en halv time.

 

Alle råvarer er af høj kvalitet, og alt er vejet og målt og klar til tilberedning. Vi gør det nemt og smagfuldt at lave hverdagsmad.

 

Læs mere hos RetNemt

Servicefirmaet Renell

Servicefirmaet Renell A/S er et lokalfunderet firma, der siden 1987 har stået for at levere mange forskellige former for services i høj kvalitet.

 

Vi er stolt leverandør til en række kommuner rundt om på Sjælland bl.a. i høj grad Helsingør Kommune.

 

Derudover er vi leverandør til en lang række private virksomheder på hele Sjælland, samt en voksende gruppe borgere, der ønsker hjælp til rengøring, vinduespolering, havearbejder mv.

 

Læs mere om Renell

Silvan

Silvan Helsingør er et lokalt byggemarked med 35 ansatte.

 

Vi kan hjælpe med det meste, vi toner maling, vi har et stort savværk, vi udlejer trailere, vi laver nøgler, vi har udlejning af værktøj, vi holder undervisningsaftner.

 

Læs mere om Silvan

Stark Helsingør

Stark er en landsdækkende men meget lokal virksomhed, som gerne tager det sociale ansvar, der ligger i at tage praktikanter på forskellige niveauer.

 

Vi har en størrelse og har mange forskellige arbejdsfunktioner, som gør os meget egnet som praktikplads. Vi har gennem tiden ansat flere af praktikanterne.

 

Læs mere om Stark

Værftets Madmarked

På Værftets Madmarked mødes folk rundt om langborde til hyggeligt stunder med gode madoplevelser. Både sortimentet og priserne inviterer verden indenfor På Værftets Madmarked bestræber vi os på at overraske og blive ved med at bringe historierne, oplevelserne og håndværket tilbage til de gamle værftshaller.

Siden åbningen i maj 2017 har Værftets Madmarked inviteret verden indenfor og skabt et mødested for beboere og turister. Værftets Madmarked viser mangfoldigheden i Helsingør Kommune ved at cementere sig som et permanent og alsidigt mødested i Nordsjællands kultur- og oplevelsescentrum, Kulturhavnen Kronborg.