Havmiljø og strandmiljø

Helsingør Kommune har ca. 30 kilometer badestrand, hvoraf en stor del er udmærket badestrand.

Helsingør Kommune måler badevandskvaliteten på kommunens strande. På 16 badesteder udtages der prøver af badevandet gennem hele sommeren.

Læs mere

Hvis du har et bevægelseshandicap eller nedsat gangfunktion, kan du låne badekørestole hos Nordsjællands Kystlivredningstjeneste om sommeren.

Læs mere

På strande med Blå Flag er det ikke tilladt at medtage hunde i badesæsonen fra 1. juni til 15. september, heller ikke selvom hunden er i snor.

Læs mere

På nogle af Helsingør Kommunes strande er der risiko for alger. DMI har i sæsonen en satellitbaseret overvågning af algeforekomster i de danske farvande.

Læs mere

Badevandsprofiler

Badevandsprofil for Espergærde Strand Syd, Badevandsprofil for Espergærde Strand Nord, Badevandsprofil for Esrum Sø, Badevandsprofil for Grønnehave Strand, Badevandsprofil for Hornbæk Strand Vest, Badevandsprofil for Hornbæk Strand Øst, Badevandsprofil for Højstrup Strand, Badevandsprofil for Jarlens Grund - Offentlig strand ved Lokalteatret, Badevandsprofil for Julebæk Strand, Badevandsprofil for Kronborg Strand, Badevandsprofil for Langebro, Badevandsprofil for Skolestranden, Badevandsprofil for Skotterup Strand, Badevandsprofil for Snekkersten Strand, Badevandsprofil ved Strand ved Kongelig Opfostringshus, Badevandsprofil for Trykkerdammen