Få tilskud til energitjek af din bolig

Som borger i Helsingør Kommune kan du få tilskud til energitjek og termografering af din bolig

I Helsingør Kommune arbejder vi for, at borgernes energibehov reduceres og bliver mere klimavenligt. For at fremme energirenovering kan du derfor få tilskud til et energitjek. Et energitjek indebærer, at en energirådgiver gennemgår din bolig sammen med dig for at undersøge renoveringspotentialet. Samtidig vil du få uvildig rådgivning om dine renoveringsmuligheder og alternative opvarmningsformer.

Tilbuddet om energitjek kører i perioder og tilbuddet kører lige nu og frem til maj 2020.

Et energitjek til en værdi af 2.500 kr. vil kun koste dig 300 kroner. Ønsker du termografering oveni, kan du tilkøbe det for yderligere 600 kroner. Med termografi vil du kunne se, hvor i boligen, der er varmeudslip.

I det nye Magasinet Boligforbedring 2020 kan du som boligejer få råd om energi- og klimaforbedringer. Magasinet giver boligejere tips og tricks til, hvordan de kan forbedre deres hus på mange forskellige parametre. Hvert år bliver et nyt og opdateret magasin postomdelt til huse og rækkehuse i Helsingør Kommune.

I magasinet sætter vi hos Helsingør Kommune blandt andet fokus på fordelene ved at få foretaget et energitjek af sin bolig, og hvordan du øger biodiversiteten i din have.

Hvad enten boligforbedringen er et gør det selv-projekt eller involverer hjælp fra entreprenører og håndværkere, ligger der arbejde for mange millioner kroner i boligforbedringer og venter. Derfor deltager flere lokale firmaer og håndværkere i magasinet. Intentionen med magasinet er nemlig, at det skal bygge bro mellem læsere, der har et boligforbedringsbehov, og de lokale erhvervsdrivende, der kan hjælpe dem.

Magasinet Boligforbedring kan også findes på www.magasinetboligforbedring.dk. Her kan du læse flere artikler, som er relevante for dig, der har et sommerhus eller en helårsbolig, ligesom hjemmesiden også giver dig mulighed for at komme i kontakt med en lokal fagekspert.

Det er mediebureauet Nord Advertising, der, sammen med Helsingør Kommune, udgiver Magasinet Boligforbedring. Magasinet er finansieret af annoncerne for lokale firmaer.

Send en mail til kommunens klimasekretariat, hvis du er interesseret i et energitjek, hvor du skriver navn, adresse og telefonnummer.

Da vi kun kan støtte et begrænset antal energitjek, anvendes først til mølle-princippet.

Når du tilmelder dig energitjek giver du Helsingør Kommune og Transition ret til at opbevare dine kontaktoplysninger til at kontakte dig personligt og elektronisk.

Læs her hvordan vi behandler dine person- og kontaktoplysninger

Spørg en ekspert

Helsingørs borgere kan få gratis telefonisk energirådgivning hos EnergiTjenesten.

Du kan få hjælp til at reducere dit energiforbrug og få en bedre komfort i din bolig.

Har du spørgsmål om fx isolering, vinduer, udskiftning af varmekilde og elbesparelser, så kan du ringe til EnergiTjenesten på tlf. 36 98 61 28 (mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-16).

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer

Klimasekretariatet