Håndværker- og Rådgiverliste

Har du brug for en rådgiver eller håndværker, der ved noget om klimarenovering? Så kig på kommunens ”Håndværker- og Rådgiverliste”.

Sådan kommer du i gang

Der er mange gode måder at komme i gang med en klimarenovering på. Du kan låne klimasekretariatets klimapistol på biblioteket på Kulturværftet.

Mangler du hjælp til at gennemføre energieffektiviseringerne i dit hus, så find en klimahåndværker eller rådgiver på Helsingør Kommunes "Håndværker- og Rådgiverliste". Dem, der er markeret med grønt har gennemført "klimauddannelsen" i Helsingør Kommune. De vil, med deres viden om klima og energi, kunne give dig vejledning i, hvordan du kan komme videre.

Se Håndværker- og Rådgiverlisten

Hvad er klimauddannelsen?

Som et led i klimaindsatsen i Helsingør Kommune, blev der i foråret 2012 og 2013 klimauddannet håndværkere fra Helsingør Kommune. Klimauddannelsen er en tværfaglig uddannelse, hvor håndværkerne kommer rundt om både bæredygtig energioptimering, bygningsreglementet, tværfagligt samarbejde og byggeprocessens effektivisering. Uddannelsen blev tilbudt af Helsingør Kommune og Erhvervsskolen Nordsjælland i fællesskab. Uddannelsen styrker håndværkerne i arbejdet med praksisorienterede klimaløsninger og energioptimering af boliger.

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Tips til energirenovering af sommerhuse eller feriehuse

Når du energirenoverer, vil dit sommerhus eller feriebolig stige i værdi, samtidig med at du sparer på energiregningen og får et bedre indeklima – Alt dette med god klimasamvittighed.

Pjece om energirenovering af sommerhuse
Lån en klimapistol

Er dit hus godt isoleret? Lån en klimapistol og tjek det.

Lån af klimapistol
Få inspiration til klimarenovering og boligforbedringer

Bliv klædt på til boligforbedringer i Helsingør Kommune.  Du kan blandt andet få vejledning i, hvordan du udskifter dit oliefyr til et klimavenligt alternativ.

Læs Magasinet Boligforbedring

Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: klima@helsingor.dk