Spar penge ved energioptimering

De fleste boligejere kan spare penge ved at energioptimere deres hus. Med HusetsEnergis online beregner kan du finde ud af, om du er én af dem.

Hvis du er interesseret i, hvordan du kan energioptimere din bolig, kan du prøve Energiberegneren fra HusetsEnergi, der på fem minutter giver dig et overblik over din husstands energiforbrug, og hvad du kan gøre. Du modtager en gratis handlingsplan tilpasset dit hus, hvori du kan se, hvad du kan spare om året, og hvad det koster i investering. Hav blot din varme-, el- og vandregning fra sidste år parat, inden du går i gang. 

Spørg om energi- og klimaløsninger

Energitjenesten: Telefon: 36 98 61 28 (Mandag–fredag kl. 10-16)

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med Online Energiberegneren eller den rapport, du får tilsendt, så kontakt Helsingør Kommunes samarbejdspartner HusetsEnergi på tlf.: 99 92 92 92 eller på mail: info@husetsenergi.dk. Læs mere om HusetsEnergi.

Trin for trin vejledning for Energiberegneren

Hvad er Husets Energi?

Som et led i Helsingør Kommunes klimaindsats blev der i august 2013 indgået en aftale med Scanenergi (HusetsEnergi) omkring energioptimering af private boliger og mindre erhverv samt andre rådgivningsydelser inden for energioptimering.

Samarbejdet startede som et pilotprojekt med fokus på energioptimering af private boliger i Helsingør Kommune. Projektet resulterede i at 49 boliger blev energioptimeret med en gennemsnitlig besparelse på 4.000 kWh per år per bolig. Helsingør Kommune har valgt at forlænge projektet, så det er stadig muligt for borgere i Helsingør Kommune at benytte energiberegneren. 

 


Husets energi

På HusetsEnergi giver Energiberegneren dig på fem minutter et overblik over din husstands energiforbrug.

Link til Energiberegneren
Tips til energirenovering af sommerhuse eller feriehuse

Når du energirenoverer, vil dit sommerhus eller feriebolig stige i værdi, samtidig med at du sparer på energiregningen og får et bedre indeklima – Alt dette med god klimasamvittighed.

Pjece om energirenovering af sommerhuse

Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: klima@helsingor.dk