Mind My Mind

Mind My Mind. Et udviklings- og forskningsprojekt for børn med symptomer på angst, depression eller adfærdsvanskeligheder.

Der er lukket for tilmeldinger til projektet Mind My Mind

 

Symptomer på depression, angst og adfærdsproblemer

Hvis dit barn viser tegn på angst, depression og/eller adfærdsvanskeligheder, er der nu mulighed for, at I og jeres barn kan deltage i et stort dansk udviklings- og forskningsprojekt om tidlig hjælp til børn og unge (6-16 år), der viser tegn på følelses- og/eller adfærdsmæssige vanskeligheder.

Mind My Mind er et forebyggelsesprojekt og henvender sig derfor ikke til børn og unge, der har børne- og ungdomspsykiatriske diagnoser, eller som er under udredning herfor.

Projektet er et samarbejde mellem Helsingør Kommune og Psykiatrifonden. Der er tale om et lodtrækningsforsøg, hvor halvdelen af familierne modtager Mind My Mind træning, som består i 13 samtaler over ca. fire måneder i dagtimerne, mens den anden halvdel fungerer som kontrolgruppe. Det er psykologer fra Børne- og Ungerådgivningen i Helsingør, der varetager hjælpen til jer og jeres barn. Hvis du har lyst til at læse mere om Mind My Mind projektet, kan du klikke på dette link:

Information til forældre

Når du har læst pjecen og fortsat finder tilbuddet relevant, kan du printe tilmeldingsskemaet:

Tilmeldingsskema til Mind My Mind projektet

Vær opmærksom på, at hvis I har fælles forældremyndighed, skal I begge underskrive.


Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte BUR.

 

Børne- og Ungerådgivningen

Borgmester P. Christensensvej 4B
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 26 80
E-mail: bur@helsingor.dk
Sikker mail: sikkerpost.bur@helsingor.dk