Bliv en del af fællesskabet i Nøjsomhed

Bliv en del af fællesskabet i Nøjsomhed. Læs om de konkrete aktiviteter og udfyld formularen. Du vil herefter blive kontaktet af den lokale koordinator

Åben onsdag i Aktivitetshuset

Sted: Aktivitetshuset, Nordvej 9a, 3000 Helsingør
Tid: Hver onsdag kl. 9-12
Pris: Gratis

Hver onsdag byder Helhedsplanen på morgenmad i Aktivitetshuset fra kl. 9-12. Mellem 15-20 beboere mødes og spiser morgenmad og hygger. Helhedsplanens medarbejder holder Hverdagsrådgivning fra kl. 10-12. Alt efter beboernes ønsker og behov er der lejlighedsvis mulighed for hjælp til forskellige ting, fx IT undervisning eller økonomisk rådgivning.

Søndagsgudstjeneste i Vestervang Kirke

Sted: Vestervang Kirke, Gurrevej 66, 3000 Helsingør
Tid: Hver søndag kl. 10-11
Pris: Gratis

Gudstjenesten er om søndagen kl. 10 og varer ca en time. Derefter er der altid kirkekaffe, hvor man kan sidde og snakke med andre. Kræver ikke tilmelding. Gratis. Der kan opnås kirkebil for gangbesværede ved at ringe og aftale det med Vestervang Kirkes kordegnekontor.

Spiseaftener i Vestervang Kirke

Sted: Vestervang Kirke, Gurrevej 66, 3000 Helsingør
Tid: Hver 3. onsdag i måneden kl. 16-19
Pris: 15 kr.

Spiseaftnerne er som udgangspunkt d. 3. onsdag i måneden, men det kan variere, hvorfor man bør holde øje på Vestervang Kirkes hjemmeside. Vi åbner dørene kl. 16 til kreativ hygge og kaffe. kl. 17.30 er der en familiegudstjeneste og derefter er der fællesspisning ved langborde. Kræver ikke tilmelding.

Eftermiddagsklub i Vestervang Kirke

Sted: Vestervang Kirke, Gurrevej 66, 3000 Helsingør
Pris: Pris 25 kr.
Tid: Første onsdag i måneden kl. 14-16

Eftermiddagsklubben er en foredragsrække - vi begynder kl. 14 og slutter kl. 16. Vi starter med kaffe og kage og snak, derefter foredrag. Første onsdag i måneden. Hold øje med hjemmesiden for tema m.m. Kræver ikke tilmelding.

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus