Vielse i det fri eller derhjemme

Ønsker I en vielse i det fri eller derhjemme, skal I kontakte til en giftefoged, der kan vie jer uden for Helsingør Rådhus.

Byrådsmedlemmer kan vie

I kan kontakte et af Helsingør Kommunes byrådsmedlemmer og aftale en vielse på en adresse i Helsingør Kommune. Et byrådsmedlem bliver dermed giftefoged.

Her finder I Byrådsmedlemmer i Helsingør Kommune

Der skal være to vidner til stede ved vielsen, og I skal på ægteskabserklæringen udfylde navn og adresse på to vidner, der er til stede ved vielsen samt oplyse hvilken giftefoged (byrådsmedlem), I har en aftale med under afsnittet "Giftefoged og vidner"

I skal oplyse den ønskede vielsesdato, når I udfylder ægteskabserklæringen. Vielsesdatoen skal skrives under afsnittet "Oplysning om vielsen".

Vi tager kontakt til giftefogeden og sørger for, at byrådsmedlemmet får papirerne udleveret til selve vielsen.

Center for Borgerservice, It og Digitalisering

Birkedalsvej 27