CATCH - kreativt center og uddannelsesmiljø

Catch er grundlagt af Helsingør Kommune i 2016, fordi der er et behov for at arbejde med at tiltrække videregående uddannelse til byen. Catch arbejder for at få både studerende og forskere til at indgå som aktiver for Helsingør Kommune.

Samarbejder

Catch samarbejder med en lang række private og offentlige partnere om udvikling i og af byen via kunst, teknologi og design. Catch kombinerer praksis og undervisning, samt bruger byens rum aktivt, som udstillings- og læringsrum.

Catch er uddannelsespartner for både lokale og nationale uddannelsesinstitutioner samt virksomheder. Catch faciliterer en lang række institutionelle og uafhængige samarbejder, et historisk makerspace (i øjeblikket under udvikling), offentlige udstillinger og en lang række events.

Catch har fokus på at afsøge nye forretningsområder for byen i samarbejde med både borgere, virksomheder og eksterne partnere.

Faste samarbejdspartnere

• Copenhagen Business School