Jump4fun for børn og unge

Jump4fun er på én gang fysisk aktivitet, leg og fællesskab. Holdene er for børn og unge mellem 6 og 16 år.

Hvad er Jump4fun?

Jump4fun er sjov motion, leg og bevægelse for børn og unge i alderen 6–16, som kan være overvægtige eller bare ikke har fundet glæden ved at bevæge sig.  Fællesskab og nye venner betyder mindst lige så meget som træningen.

Svømning og gymnastik

I Helsingør Kommune har vi tre Jump4fun hold. Helsingør Svømmeklub, som træner om torsdagen i Helsingør Svømmehal og Kronborg Gymnasterne, som træner på Rønnebær Alle Skole tirsdage og torsdage.

Mulighed for Fritidspas

Jump4fun er et projekt, der er udviklet af DGI. Det findes i Helsingør Kommune og flere nordsjællandske kommuner. Barnet skal betale for medlemskab af foreningen, men har familien kun få midler, kan der søges om et fritidspas. Instruktørerne i den pågældende forening kan hjælpe familien med at få et ansøgningsskema.

Nye venskaber og fællesskab

Deltagerne på Jump4fun holdene får nye venskaber og oplever et stærkt fællesskab, som er mindst lige så vigtigt som motionsdelen. Foruden fælles træning, bliver der flere gange årligt afholdt træning på tværs af alle Jump4fun-holdene i hele regionen. Der bliver også afholdt arrangementer for forældre og familiemedlemmer, hvor der er fokus på kost og motion.

Hvem kan deltage?

Træning på holdene er for børn og unge i alderen 6–16 år, som evt. er overvægtige og ønsker at træne og bevæge sig og have det sjovt sammen med andre børn. Du kan få en gratis prøvetræning, før du starter rigtigt.

Hvor og hvornår?

Helsingør Svømmeklub træner torsdage kl. 16.25–17.00 (første gang 3. september) i Helsingør Svømmehal. Kronborggymnasterne træner på Rønnebær Alle Skole, Egevænget 6 i Helsingør, tirsdage kl. 17.15-18.15 (første gang 18. august) i drengesalen og torsdage 17.00–18.00 (første gang 20. august) i pigesalen.

Tilmelding og kontakt

Helsingør Svømmeklub
Kontakt instruktør: Camilla Wermuth, tlf. 26 72 51 15

Kronborg Gymnasterne tirsdage
Kontakt instruktør: Rikke Nilsson, tlf. 22 82 56 67

Kronborg Gymnasterne torsdage
Kontakt instruktør: Dennis Larsen, tlf. 93 96 93 76

Mere information hos:

Foreningsguide Tina Devald
E-mail: tina.devald@dgi.dk

Læs mere om Jump4fun på DGI's hjemmeside

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Holdstart

Der er løbende optagelse på holdene.

Helsingør Svømmeklub

Kontakt instruktør: Camilla Wermuth, tlf. 26 72 51 15

Kronborg Gymnasterne

Kontakt instruktør: Rikke Nilsson, tlf. 22 82 56 67 for træning på tirsdage

Kronborg Gymnasterne

Kontakt instruktør: Dennis Larsen, tlf. 93 96 93 76 for træning på torsdage

Mere information hos:

Foreningsguide Tina Devald
E-mail: tina.devald@dgi.dk

Jump4fun

Er du mellem 6 år og 16 år og overvægtig kan du gå til Jump4fun.

Hent postkortet om Jump4fun.

Hent opslaget om Jump4fun.

Se film om Jump4fun

I filmen møder du børn og unge, der er med i Jump4fun. Kig med - måske er det noget for dig?

Link til YouTube-film

Center for Sundhed og Omsorg