Bevæg dig i det fri med udsigt til vand og skov

Skovfitness er to områder i Egebæksvang Skov og Montebello Skov, hvor der er opstillet motions- og træningsredskaber, som kan benyttes af alle.

Skovfitness i Montebello Skov

Der er opstillet seks træningsredskaber i Montebello Skov. Montebello Skov ligger ved parkeringspladsen ved Kronborg Ladegårds Vej 9 i Helsingør. Buslinje 802, 840 og 390R stopper tæt ved Montebello Skov.  

Skovfitness i Egebæksvang Skov

Der er opstillet 12 træningsredskaber i Egebæksvang Skov, som ligger ved siden af Beredskabsstyrelsen ved Mirasol på Strandvejen 250 i Snekkersten. Servicebus 841 og buslinje 388 stopper tæt på.

Hvordan bruger jeg redskaberne?

Redskaberne kan bruges af alle aldre og af alle borgere, både dem der er motionsvante og dem, der normalt ikke motionerer. Du kan starte dine foreningsaktiviteter i områderne, du kan mødes med venner og motionere, du kan holde fødselsdag eller noget helt andet, som du forestiller dig, at områderne kan bruges til.

Der er instruktioner på de enkelte redskaber. Nedenfor er der instruktionsmaterialer til fri afbenyttelse, blandt andet instruktionsmaterialer til kørestolsbrugere.

Book en frivillig instruktør

Du kan booke en frivillig instruktør til gratis at komme og vise dig, hvor mange forskellige øvelser, der kan laves på hvert redskab.

Hvis du har et arrangement, og du har samlet en gruppe af personer, der gerne vil vide mere om, hvordan redskaberne i skovfitness bruges, kan du også booke en instruktør til det.

For mere information om booking af en frivillig instruktør eller om hvordan du bliver frivillig instruktør; send en mail til: so@helsingor.dk 

Se øvelser  - Pjecen "Bevæg dig i det fri"

 

Se øvelser for borgere i kørestol

 

Læs mere om baggrunden for skovfitness

 

Læs mere på Sundhed og Livsmods hjemmeside

 

 


Book en frivillig instruktør

Book en frivillig instruktør til at vise dig - eller en samlet gruppe af personer - hvordan I bruger redskaberne i skovfitness.

Læs mere nederst på denne side.

 

Bevæg dig i det fri

Læs hvordan du bruger redskaberne i skovfitness.

Folder "Bevæg dig i det fri"
Ud i naturen

Find naturoplevelser i hele Danmark.

 

Gå til Ud I Naturen
Søg i lokal Frivilligbank

Søg frivillige til jeres forening, til events og frivilligaktiviteter.
Vil du være frivillig? Find et lokalt frivilligjob.


Link til Frivilligbank

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: so@helsingor.dk