Sundhedsprofil

Sundhedsprofil 2013 findes i en Helsingør-udgave, som viser de lokale tal for sundheden i Helsingør og sammenligner dem med resultaterne fra Regionen.

Sundhedsprofil 2013

Formålet med Helsingør-udgaven er at give et overblik over sundhedstilstanden i kommunen, og derfor har Helsingør Kommune samlet alle resultater fra Helsingør i én rapport, som er nem at slå op i og som formidler alle resultater i en let forståelig grafik.

Helsingør-udgaven sammenligner kommunens resultater med resultaterne fra i Regionen som helhed, og sætter også fokus på udviklingen i sundhedstilstanden over tid fra 2010–2013.

Læs Helsingør-udgaven Sundhedsprofil 2013

Sundhedsprofilen oplyser om sundhedstilstanden på områderne rygning, alkohol, mad, bevægelse, euforiserende stoffer. Der er også tal for borgernes selvvurderede helbred, fysisk og mentalt helbred og stress.

Mindre røg – færre fysisk aktive

Sundhedsprofil 2013 viser, hvilke områder vi aktuelt er udfordret på i Helsingør Kommune, og hvor det går den rigtige vej. For eksempel er der færre borgere, der ryger end tidligere, men til gengæld er et stigende antal borgere stadig fysisk inaktive. Vi er samtidig stadig lige overvægtige og faktisk mere stressede end i 2010.

Læs Region Hovedstadens Sundhedsprofil 2013 - kronisk sygdom

Læs Region Hovedstadens Sundhedsprofil for region og kommuner 2013Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: so@helsingor.dk