Temamøder og arrangementer

Få overblik over planlagte temamøder og arrangementer for sund aldring.

Center for Sundhed og Omsorg afholder temamøder for seniorer, som stiller skarp på sund aldring, og hvad vi selv kan gøre for at holde os friske og aktive længst muligt.

Den fælles overskrift er "Bevar dig vel i Seniorårene". Hvert møde har sin eget tema og er målrettet dig på omkring de 50 år og opefter.

Møderne i afholdes i et samarbejde mellem Faglige Seniorer, netværket "Herreværelset" og Helsingør Kommune.

Næste temamøde handler om tarme, bakterier og sundhed. 

Bakterier - skurke eller helte?
Jo ældre vi bliver, jo større er interessen og behovet for at bevare en god og sund krop. Kom og hør, hvilken betydning bakterier har for vores liv og vores sundhed. 

Jakob Stokholm, læge, ph.d. og forsker og Shiraz Ali Shah, seniorforsker - begge fra Herlev og Gentofte Hospital - kommer med deres bud på, hvad bakterier kan bruges til nu og i fremtiden. 

Der er stadig mange ting, forskerne ikke ved om bakterier. Kom og bliv klogere på, hvad vi allerede ved. Vi sætter bl.a. fokus på: Kan tarmbakterier beskytte dig mod infektioner og virus? Kan tarmbakterier beskytte mod astma og autoimmune sygdomme? Kan tarmbakterier påvirke dit humør? Og hvordan er sammenhængen mellem de bakterier, vi har i tarmen og en varieret kost? 

Mødet er fuldt booket, og du kan ikke længere tilmelde dig mødet.

Mødet foregår:
Tid: torsdag den 26. september 2019, kl. 16.30-19.00
Sted: Toldkammeret, lille sal

Oplysningspligt

Læs om hvordan vi håndterer dine oplysninger i forbindelse med din tilmelding

 

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: so@helsingor.dk