Rigtige mænd - fra fedt til fit

Rigtige mænd er et gratis kursus for mænd, som ønsker en sundere livsstil, flere muskler og mindre flæsk på sidebenene.

Interesseret? Så tilmeld dig interesselisten og du vil få besked når vi åbner for ansøgninger til Rigtige Mænd 2021.

Tilmeld dig interesselisten/ventelisten

 

Luk alle
Åben alle

Rigtige mænd er et gratis kursus for mænd, som ønsker en sundere livsstil, flere muskler og mindre flæsk på sidebenene. De har det sjovt og de gør det sammen. Holdet bliver guidet igennem af en personlig træner, en sundhedscoach og en ekspert på kost og madlavning. I får også besøg af en diætist.

Når I starter på holdet, tester træneren jeres kondital. Derefter sætter I sammen med træner og coach jeres personlige mål op for en ændret livsstil. I løbet af de 18 mødegange kommer I til at træne, løbe, spille amerikansk fodbold, okse rundt på en militær forhindringsbane og også mærke kroppen til blødere former for træning.

Coachen stiller skarpt på mål, delmål, vaner og forhindringer. I bliver også sat til at coache hinanden. Endelig skal I købe ind og tilberede lækker, sund mad sammen med madlavningseksperten, som giver alle måltiderne et eftersyn. Kvickly Prøvestenen er sponsor på madlavningsaktiviteterne.

Når kurset er slut bliver jeres kondital testet igen. Efter et år mødes hele holdet en sidste gang. Inspirationen til kurset er hentet fra DR programmet i TV "Rigtige Mænd".

Kurset er for alle mænd i alderen 35 år og opefter, som er motiverede for at ændre livsstilen og gøre det sammen med andre mænd. Der er plads til 15 deltagere på holdet. Forløbet strækker sige over tre til fire måneder, hvor du bliver bedt om at møde op hver gang. Du behøver ikke være i god fysisk form på forhånd, men være motiveret for at gøre noget ved formen.

Du kan sende en ansøgning ved at klikke på linket "Tilmeld dig Rigtige mænd - fra fedt til fit" øverst på siden.

Helsingør Kommune står bag kurset og undervisningen. Ved optagelse på kurset uddeles en plan for de 18 mødegange. Det er vigtigt, at deltagerne kommer til alle møderne.

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: so@helsingor.dk