Et aktivt liv - tilbud om gratis holdtræning

Vil du gerne bevæge dig mere og styrke din krop, mens du har det sjovt sammen med andre?

I "Et aktivt liv" kan du blive en del af et fællesskab, hvor trivsel, velvære og sundhed er i fokus. Vi tilbyder gratis træning i foreningslivet for dig som er jobsøgende.

Alle kan være med. Holdets træner vil tage godt imod dig og introducere dig for øvelserne, uanset om du har prøvet aktiviteten før eller prøver den for allerførste gang.

Læs om forskellige aktiviteter:

Luk alle
Åben alle

Om du er en erfaren fisk i vandet eller bevæger dig ud på helt nyt territorium, er der plads til dig på svømmeholdet. Vi starter med at hoppe i vandet, hvor vi kan bunde, og lave træning til musik i 30 minutter. Efterfølgende vælger du selv, om du vil træne svømning, eller om du vil strække ud i det varme vand. Det er bevægelse i vand for alle. Det vigtigste er, at alle har det sjovt.

Hvor: Helsingør Svømmehal, Borgmester P. Christensens vej 14, 3000 Helsingør
Hvornår: Torsdag kl. 19.15-20.00.

Hvis kroppen knirker og knager og har brug for at blive smurt, så er gymnastik noget for dig. Her vil du styrke og træne hele kroppen med øvelser, der udfordrer motorik, smidighed og muskler. Det er gymnastik for alle, og du kan derfor sagtens være med, selvom du ikke tidligere har dyrket gymnastik. Her er det vigtigste, at alle bevæger sig og har det rart imens.

Vi har i øjeblikket tre gymnastikhold:

Motionsdamer (kun for kvinder)
Hvor: Pigegymnastiksalen, Skolen ved Rønnebær Allé, Egevænget 6, 3000 Helsingør.
Hvornår: Mandag kl. 18.15-19.30.

Body Pump
Hvor: Pigegymnastiksalen, Byskolen, Marienlyst Allé 2, 3000 Helsingør.
Hvornår: Tirsdag kl. 19.15-20.15.

Om du var miniputternes topscorer eller aldrig før har sparket til en fodbold, er motionsfodbold holdet for dig, der er vild med at konkurrere mod andre. Motionsfodbold er en kombination af styrketræning og fodboldøvelser, hvor du får trænet hele kroppen på en hensigtsmæssig måde, mens du bevæger dig på grønsværen med en bold. Her er vi sammen om en social og sjov aktivitet, hvor alle kan være med uanset niveau og eventuelle fysiske skavanker.

Hvor: Snekkersten IF Fodbold, Agnetevej 1, 3070 Snekkersten
Hvornår: Tirsdag kl. 16.00-17.00

Har du lyst til at få styr på dit åndedræt og reducere din risiko for stress, angst og depression. Er du stiv som et bræt, eller døjer du med tilbagevendende skader som forstrækninger eller ømme led? Eller ønsker du, at indgå i et fællesskab med andre mænd? Så er yoga noget for dig.

Til Yoga er der ingen forventninger om, at du har viden eller erfaring med yoga. Bare kom som du er.

Yoga for jobsøgende (kun for kvinder)
Hvor: Brydesalen, Helsingør Stadion, Gl. Hellebækvej 63, 3000 Helsingør
Hvornår: Tirsdag kl. 12.00-13.15.
Hvem: Professionel yoga instruktør fra Teamgym Helsingør

Yoga for jobsøgende (kun for mænd)
Hvor: Brydesalen, Helsingør Stadion, Gl. Hellebækvej 63, 3000 Helsingør.
Hvornår: Tirsdag kl. 13.45-15.15.
Hvem: Professionel yoga instruktør fra Teamgym Helsingør

Luk alle
Åben alle

Vil du tilmelde dig eller har du spørgsmål, så kontakt projektleder Sofie Sønderby. Telefon 25 31 27 24.

Center for Dagtilbud, Skoler, Fritid og Idræt

Birkedalsvej 27