Iværksættercafeer og kurser

Benyt dig af de mange gratis tilbud for at få information og vejledning som nystartede virksomhed eller iværksætter i Helsingør

Tilmelding er nødvendig - klik på de enkelte arrangementer

6. november - Prissætning af produkter og services

Hvordan skal man egentlig prissætte produkter og services? Og hvordan kan man arbejde systematisk med rabatter på en måde, der giver mening både for dig og dine kunder?  Få svarene på denne workshop

Oplægsholdere

Prissætningskonsulent Søren Leth, fra bureauet Simon Kutcher & Partners, giver dig en indføring i, hvordan du kan bruge værdibaseret prissætning, påvirke kundernes prisopfattelse og endelig, hvordan en bevist rabatstruktur kan spare dig for besvær og øge din omsætning.

Tid og sted

Onsdag den 6. november, kl. 16.30 - 18.30
Kulturværftet, Krydsfeltet
Allegade 2, 3000 Helsingør

Gratis adgang - Tilmeld "Prissætning" via One Stop

 

 

2. december - HIP workshop, Finansiering

Skal du finde ekstern finansiering er ordentlig forberedelse alfa omega. Workshoppen giver dig overblik over finansieringsmulighederne hos banker, professionelle investorer (business angels, venture fonde), via crowdfunding, leasing og factoring. Vi kigger på, hvad du kan gøre for at finansiere din virksomheds vækst igennem kunder, samarbejdspartnere og leverandører, og du får værktøjer til at udarbejde en finansieringsplan.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Fordele og ulemper ved forskellige finansieringsformer - banker, investorer, leasing, factoring, crowdfunding, m.m.
  • Finansieringsplanen - hvad er det og hvordan arbejder du med den?
  • Intro. til budgetmodel
  • Arbejde med din handlings- og finansieringsplan.
     

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, som vil have overblik over tilgængelige finansieringsmuligheder og viden om, hvordan du søger og opnår finansiering. 

Oplægsholder

Stig Sørensen, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus. Stig har arbejdet med udvikling, markedsanalyser, salg og markedsføring i både den internationale lægemiddelindustri og i it-branchen. Gennem de sidste syv år har han været erhvervsrådgiver med fokus på iværksætteri, forretningsudvikling og early warning.

Dragan Milic, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus
Dragan rådgiver inden for forretningsplanudvikling, finansiering, salg og etablering af Advisory Boards. Han er selv iværksætter (konsulentydelser/agentur) og har en baggrund inden for økonomi og handel. Dragan har etableret Advisory Board Emnebank, som er et tilbud om gratis og professionel sparring til iværksættere med vækstpotentiale. Københavns Erhvervshus er officiel partner med Danish Business Angels investorgruppen.

Tid og sted

Mandag den 2. december, kl. 16.30 - 19.30
Kulturværftet, Krydsfeltet
Allegade 2, 3000 Helsingør

Gratis adgang - Tilmelding nødvendig til HIP - Der er no-show fee på 500 DKK.

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK. 

4. december - Salg til udlandet

Hvordan griber du salg til udlandet an? Hvor starter du, hvad skal du overveje og hvornår er du klar? Denne workshop handler om muligheder og faldgruber for virksomheder, som ønsker at starte eksport op. Du får en introduktion til, hvad der findes af muligheder i det offentlige system og hvordan du selv kan orientere dig på nye markeder.
 

Underviser

Charlotte Nytoft har mere end 25 års erfaring med international forretningsudvikling med fokus på Tyskland og USA. Efter 10 år i USA er Charlotte tilbage i Danmark, hvor hun arbejder med danske virksomheder, der ønsker international succes.

Tid og sted

Onsdag den 4. december, kl. 16.30 - 18.30
Kulturværftet, Krydsfeltet
Allegade 2, 3000 Helsingør

 Gratis adgang - Tilmeld "Salg til udlandet via One Stop

6. marts - Salg i øjenhøjde

Lær hvordan man gør og gå derfra med en lyst til at påtage dig salgsrollen.

Mange iværksættere har det svært med salg, men det er muligt at gøre noget ved det. Salg i øjenhøjde er et spændende og jordnært foredrag om salg og iværksætteri. Få et friskt perspektiv på salg, og forstå hvorfor det er afgørende at prioritere salgsarbejdet. 

Citat fra tidligere deltager

 

"Jeg havde fornøjelsen af at tage del i RED's foredrag "Salg i øjenhøjde". Udover at fange min opmærksomhed med sin gode humor og personlige måde at tilgå emnet på, blev det hurtigt klart, at vi her havde at gøre med et menneske, som virkelig brænder for at give nystartede iværksættere som mig selv et forspring gennem større forståelse og indblik i salgets verden."
Charlotte, Iværksætter

Underviser

Reduan Arrahaoui driver konsulentfirmaet RED consulting, som er specialiseret i at hjælpe iværksættere og små virksomheder med at vokse. Reduan brænder for at gøre salg mere tilgængeligt, sjovere og nemmere at arbejde med i hverdagen. Reduan har arbejdet for de store i 20 år, men er nu dedikeret til at hjælpe de mindre virksomheder. Reduan er en meget populær underviser og vender også tilbage her på programmet nu for tredje gang.

Tid og sted

Onsdag den 6. marts 2019, kl. 17.00-19.00
Biblioteket Kulturværftet, Dækket, 2. etage
Allegade 2, 3000 Helsingør

 Gratis adgang - Tilmeld "Salg i øjenhøjde"

1:1 Sparring

Få personlig vejledning til din start og vækst.

Book et møde
Iværksætterhuset

Iværksætterhuset tilbyder vejledning og events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere

Gå til Iværksætterhuset
Spørg eksperter eller diskuter med andre

Har du brug for at spørge eksperter eller andre i samme situation som dig, kan du bruge Amino.

Gå til amino

One Stop Erhvervsservice

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 25 07
E-mail: onestop@helsingor.dk