Klima- og energirådgivning

Helsingør Kommune har en "Håndværker- og Rådgiverliste". Du kan som håndværker eller energirådgiver komme på listen.

På "Håndværker- og Rådgiverlisten" kan borgere med potentiale for energiforbedringer i deres huse hente hjælp til at gennemføre energiforbedringerne. Listen er åben for alle håndværkere og energirådgivere.

Håndværkere, der er markeret med grønt, har gennemført Helsingør Kommunes klimauddannelse. Hvis du er håndværker eller energirådgiver og ønsker at være på Helsingør Kommunes "Håndværker- og Rådgiverliste", kan du sende en mail til Klimasekretariatet.

Mail til Klimasekretariatet

Tilskud til energitjek

Du kan som borger i Helsingør Kommune i øjeblikket modtage tilskud til energitjek og termografering.

I Helsingør Kommune arbejder vi for, at borgernes energibehov reduceres og bliver mere klimavenligt.

For at fremme energirenovering tilbyder vi i øjeblikket tilskud til et energitjek. Et energitjek indebærer, at en energirådgiver gennemgår din bolig sammen med dig for at undersøge renoveringspotentialet. Samtidig vil du få uvildig rådgivning om dine renoveringsmuligheder og alternative opvarmningsformer.

Et energitjek til en værdi af ca. 2.000 kr. vil kun koste dig 300 kr. Ønskes der termografering i tilknytning hertil, kan dette tilkøbes for yderligere 600 kr. Med termografi vil du kunne se, hvor i boligen, der er varmeudslip.

Hvis du er interesseret i et energitjek, så send en mail til klima@helsingor.dk med dit navn, adresse og telefonnummer. Da vi kun kan støtte et begrænset antal energitjek, anvendes først til mølle-princippet.

Vær opmærksom på, at alle borgere i Helsingør Kommune resten af 2017 har adgang til at benytte Husets Energis online energiberegner. Yderligere information om Husets Energi finder du på linket herunder.

Spar penge ved at energioptimere

Som borger i Helsingør Kommune har du endvidere adgang til uvildige råd og vejledning om energirenovering hos EnergiTjenesten på tlf. 36 98 61 28 (mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-16).Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: klima@helsingor.dk