Netværk

Helsingør Bymidteforum

Helsingør Bymidteforum er et samarbejde mellem alle interessenter i Helsingør bymidte herunder Helsingør Bycenter, Helsingør Handel, Erhvervs- og Industriforeningen, ejendomsejere, kulturaktører, borgere, Helsingør Dagblad og Helsingør Kommune. 

I øjeblikket arbejder 4 konkrete grupper med "Aktiviteter, events og citydressing", "Tilretning af gademanual", Mobilitet og infrastruktur" og "Kommunikation". I alle grupper er der repræsentanter fra relevante interessenter. Dette fællesskab skal skabe fornyelse og vækst i Helsingør bymidte ved, at koordinere og skabe synergi mellem indsatser og aktører. Det handler om at skabe dialog, fælles forståelse og samle kræfterne.

Bestyrelsen:

  • Helle Fuglsang, Helsingør Bycenter (formand)
  • Kim Backe, Helsingør Handel
  • Peter Fugl, Helsingør Dagblad
  • Mikkel Søby, Erhvervs- og Industriforeningen
  • Kim Jørgensen, direktør i Helsingør Kommune
  • Benedikte Kiær, borgmester
  • Michael Mathiesen, formand for Kultur- og Turismeudvalget
  • Christian Holm Donatsky, formand for By- Plan- og Miljøudvalget
  • Betina Svinggaard, formand for Idræts- og Fritidsudvalget


Kontakt

Helle Fuglsang (formand): helle@helsingorbycenter.dk, tlf. 22 35 51 78
Birgit Johns Nielsen (sekretær) bjn55@helsingor.dk,  tlf. 49 28 25 07 

Læs visionen for Helsingør Bymidteforum

Erhvervsklubben

Kulturen er altid en del af mødet mellem partnere, kunder og kollegaer i Kulturværftets Erhvervsklub. Et medlemskab giver jer adgang til high-end executive-arrangementer, det inspirerende og pulserende kulturliv, samt attraktive fordele for jeres kunder og medarbejdere – alt sammen lige ved kanten af Øresund.

Gå til Erhvervsklubben

Kom med i Helsingørs grønne netværk

Mere end 40 lokale virksomheder er eller har været med i GoGreen-netværket.

Er du med i GoGreen Helsingør, er du med i et netværk, hvor sparring, networking og vidensdeling er fællesnævner for din grønne udvikling. Du kan deltage i events, for eksempel afholder GoGreen otte årlige netværksmøder i København og Århus, og du har mulighed for at dele din viden gennem GoGreens blog. Netværket bistår med at markedsføre din virksomhed, bl.a. på GoGreen Danmark og på deres app ’GoGreen Guide’.

Se om din virksomhed lever op til bæredygtighedskriterierne på GoGreens hjemmeside, hvor du også kan tilmelde din virksomhed.

Se bæredygtighedskriterierne hos GoGreen

Se medlemsfordele hos GoGreen

I 2016 blev netværket GoGreen Helsingør etableret på initiativ af Klimasekretariatet i Helsingør Kommune. GoGreen Helsingør er nu i stedet blot en del af GoGreen Danmark. Mere end 40 virksomheder inden for handel og håndværk i Helsingør Kommune har været eller er med i netværket, som ledes af en uafhængig konsulent. Der er i dag over 170 virksomheder, NGO’er, interesseorganisationer og kommuner med i netværket. Målet er at gøre bæredygtighed til en god forretning og gøre det nemmere for forbrugerne at finde de virksomheder, der tager ansvar for miljø og mennesker.

Du kan tilmelde din virksomhed på GoGreen Danmarks hjemmeside

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer

One Stop Erhverv

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 25 07
E-mail: onestop@helsingor.dk