Susanne hjælper iværksættere med at tage første og andet skridt

Iværksætterhuset tilbyder gratis vejledning til iværksættere, der har ambitioner om vækst. I Helsingør er Susanne Krogh Petersen Iværksætterhusets faste k

I en iværksætterhverdag kan der melde sig mange udfordringer og spørgsmål, der kalder på faglig vejledning. Her står Iværksætterhuset klar med gratis vejledning. Vejledningen kan både være om helt konkrete udfordringer i det daglige, men den kan også række længere fremad.

Og netop det med at kigge længere frem end til dagen i morgen kan være en udfordring for en lille nystartet virksomhed. Her er Susanne Krogh Petersen, der er Iværksætterhusets kontaktperson i Helsingør, klar til at hjælpe:

- Jeg har talent for at se de primære strategiske udfordringer, der ligger forude, hvis man som iværksætter går med tanker om vækst. Det kan jo være svært med ledelsesmæssig sparring i det daglige, når du som værksætter skal have 26 forskellige kasketter på og måske ikke lige har en bestyrelse at drøfte de strategiske træk med, forklarer Susanne Krogh Petersen.

Hun pointerer i øvrigt, at hun naturligvis også hjælper iværksættere med mere konkrete udfordringer. Samtidig har hun et helt team af fageksperter i Iværksætterhuset bag sig, hvis der er tale om mere specifikke henvendelser.

Fakta

Iværksætterhuset tilbyder gratis vejledning om blandt andet:

  • Ide- og forretningsudvikling
  • Udvikling af produktsammensætning og kundeportefølje
  • Samarbejdsrelationer
  • Vækst – fx eksport, investering, ansættelse og bestyrelse

Læs mere om, hvad Iværksætterhuset kan hjælpe med

Kom til Startupmøde 18. november 

Kom til Startupcafe 24. november