Barslund åbner ny afdeling i Aarhus

Entreprenørvirksomheden Barslund Gruppen har så mange projekter i og omkring Aarhus, at den åbner ny afdeling i Viby.

Barslund Gruppen, der består af otte forskellige selskaber og har hovedsæde i Kvistgård i Nordsjælland, har åbnet en afdeling i Aarhus på adressen Øllegårdsvej 2 i Viby.

- Afdelingen skal blandt andet skabe en bedre ramme for koncernens mange igangværende projekter i Jylland, specielt i Aarhus. I første omgang vil kontoret bestå af en afdeling for henholdsvis Barslund, Spotland og Shoulders. Det nye kontor giver medarbejderne en fast base og gør det nemmere for dem at samarbejde på tværs af selskaberne, samt bringe deres forskellige kompetencer i spil. Kontoret vil derudover være samlingspunkt for møder med samarbejdspartnere og kunder. Udviklingen på det jyske marked er ligeledes en af bevæggrundene for etableringen, siger hovedaktionær og administrerende direktør Thomas Barslund, som etablerede selskabet Barslund A/S i år 1980.

I løbet af 36 år Barslund A/S blevet et af Danmarks store entreprenørselskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen. Koncernen udfører en bred vifte af entrepriser for både store offentlige og private bygherrer i hoved- og totalentrepriser.

Masser af lærlinge

- Det er essentielt at have en fast base, hvor nye kunder og samarbejdspartenere kan komme i kontakt med et af selskaberne, uden at skulle tage turen til Sjælland. Barslund ønsker at indgå aftaler med flere jysketablerede samarbejdspartnere, hvor målet er at opbygge et stærkt partnerskab, siger adm. direktør Thomas Barslund:

- Dette vil komme de mange jyske entrepriser til gode, da de automatisk vil blive præget af et større lokalkendskab. Vores tilstedeværelse på det jyske marked vil også skabe flere arbejds- og praktikpladser i Aarhus. Alle medarbejdere bliver løbende videreuddannet, så de altid har den nyeste tekniske og faglige viden. Der arbejdes målrettet på, at 10 procent af koncernens bemanding altid består af lærlinge og elever.