Et lettere liv aflyser møde den 8. september

Mødet om Helsingør Kommunes initiativ Et lettere liv, der skulle have fundet sted den 8. september kl. 17 på Kulturværftet, er aflyst.

Mødet var for erhvervsvirksomheder, som ønskede at høre mere om Et lettere liv i Helsingør Kommune. Men der var ingen tilmeldte.

- Jeg tror stadig, at der er et stort potentiale blandt Helsingør Kommunes erhvervsvirksomheder. De virksomheder, som allerede er involveret i Et lettere liv, melder meget positivt tilbage. De får noget igen ved at investere lidt tid og kræfter i initiativet, siger projektleder Hanne Hørlyck.

Hun håber, at interesserede virksomheder vil henvende sig til hende for at høre nærmere om, hvordan de kan bidrage til at skabe et lettere liv for børn og unge i Helsingør Kommune. Derudover er planen at forsøge at få taletid i fora, hvor erhvervslivet alligevel er samlet, fx i ’Vi samler Helsingør’.

- Der er så mange spændende perspektiver for erhvervslivet, som vi gerne vil fortælle mere om. Bl.a. lægger vi op til et samarbejde mellem erhvervsvirksomheder og det kommende Boost-projekt, hvor alle Helsingør Kommunes elever i begyndelsen af 2017 skal arbejde med sundhed, siger Hanne Hørlyck.

Kontakt og fakta

Kontakt meget gerne Hanne Hørlyck på tlf. 41 86 81 94.

Du kan også sende en mail til Hanne Hørlyck

Fakta om Et lettere liv

• Et lettere liv er sat i søen af Helsingør Kommune i samarbejde med Socialt Udviklingscenter. Det er finansieret af Helsefonden og følges af SFI. Initiativet løber frem til 2019.
• Målet for projektet er at sikre, at børn og unge i Helsingør Kommune trives og er sunde.
• Midlet er metoden collective impact, som er kendt fra Canada og USA. I metoden går 
mange forskellige aktører sammen om at løse komplekse, sociale problemstillinger. 

Læs mere om Et lettere liv i Helsingør Kommune