Find vej til det britiske og irske marked

Væksthus Hovedstadsregionen, Eksportrådet og C4 Videnscenter i Hillerød Kommune indbyder til arrangement for vækstorienterede virksomheder og iværksættere

Få barrierer og den frie konkurrence er nogle af årsagerne til, at Storbritannien er et attraktivt eksportmarked for danske virksomheder. Det er derudover et marked med stor købelyst, ligesom at det danske brand står stærkt i regionen.

Væksthus Hovedstadsregionen, Eksportrådet og C4 Videnscenter i Hillerød Kommune indbyder vækstorienterede virksomheder og iværksættere, som overvejer at eksportere eller etablere sig i Storbritannien. Kom og få gode råd og inspiration til at udvide din forretning til det britiske og irske marked.

Arrangementet finder sted den 21. april i C4 Videnscenter kl. 08:30-12:00.

Storbritannien er traditionelt et af de første nærmarkeder for danske virksomheder, der ønsker at udvide deres eksportaktiviteter. Det skyldes de meget få barrierer og den frie konkurrence, som giver danske virksomheder de bedste forudsætninger for at opnå succes på markedet.

Irland er vendt tilbage med styrke og selvtillid efter nogle svære år med økonomisk krise. Købelysten er stor, og der er igen økonomisk råderum til nye investeringer inden for en række sektorer. 

Det danske brand er stærkt i regionen og der kigges mod Danmark for løsninger inden for vedvarende energi og energieffektivisering, byggeri og byplanlægning, sundhed og digitalisering. Desuden har briterne og irerne fået smag for dansk mode og design samt kvalitetsfødevarer.

Læs mere og tilmeld dig