Har du brug for en ung guide eller servicemedarbejder?

Fra midten af maj står 30 unge fra Helsingør og Helsingborg klar til at yde service til dine kunder.

Hvis du er virksomhed inden for turisme-, detail- eller servicebranchen, så står 30 unge fra Helsingør og Helsingborg efter den 18. maj klar til at yde service til dine kunder.

For andet år i træk gennemfører kommunerne Helsingør og Helsingborg et projekt for unge i alderen 18-30 år, der gerne vil arbejde inden for turisme og servicebranchen.

Seks ugers særligt tilrettelagt forløb

I perioden fra den 4. april til den 18. maj gennemfører 30 unge fra de to kommuner et seks ugers særligt tilrettelagt fællesforløb – forløbet er udviklet i et unikt samarbejde mellem den private guide-uddanner ”Service & co” og Erhvervsskolen Nordsjælland. De første tre uger foregår undervisningen i Helsingborg og de sidste tre uger i Helsingør.

Undervisningen fokuserer på kundeservice, oplevelser og personlig fremtoning. Målet er at give kursusdeltagerne solide værktøjer, så kommende kunder inden for turisme-, detail- eller servicebranchen kan se frem til en professionel og god kundebetjening.

70 procent fik job eller kom i uddannelse

Efter sidste års forløb fik mere end 70 procent af de unge job inden for eksempelvis rejsebranchen eller butiksområdet – eller de unge begyndte på en uddannelse i forlængelse af forløbet. Og tilbagemeldingerne fra virksomhederne lød på, at de unge er servicemindede og har opnået en rigtig god fornemmelse for kundernes behov via forløbet.

Hvis du mangler en ung servicemedarbejder efter den 18. maj, så ring til virksomhedskonsulent Tina E. Nielsen på tlf. 49 28 37 27 eller send en mail på ten25@helsingor.dk