Infomøde på onsdag om Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy vil åbne i Helsingør - i første omgang med fokus på videre- og efteruddannelse.

Copenhagen Business Academy har vist stor interesse for at åbne i Helsingør. Som en start ønsker de at fokusere på videre- og efteruddannelse, hvilket  kan være interessant for din virksomhed. Udvikling Nord, Erhvervs- og industriforeningen, Detailhandelsforeningen og Helsingør Kommune inviterer derfor til informations- og dialogmøde med det lokale erhvervsliv.  Vi håber at se dig på onsdag.

Mødet foregår på Toldkammeret onsdag den 20. april 2016 kl. 18-20. Tilmelding på www.helsingor.dk/businessacademy

Der vil blive serveret en sandwich.

På mødet vil Copenhagen Business Academy præsentere deres tanker i forhold til uddannelsesmulighederne i Helsingør, men ønsker også at undersøge lokale behov blandt virksomhederne. Copenhagen Business Academy tilbyder et sted mellem 150-200 forskellige kurser, men ser selv en mulighed for at udbyde uddannelser og kurser i Helsingør indenfor nedenstående emner. Hvis der er specielle ønsker, kan der med stor sandsynlighed findes en god løsning.

Om Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy består af fem forskellige afdelinger med beliggenhed i København og Lyngby. Copenhagen Business Academy tilbyder alt fra akademiuddannelser, diplomuddannelser til uddannelsesforløb og enkeltkurser der er tilpasset branchers- eller virksomheders behov. Kurser koster mellem 800-4.000 kr. for et halvt år svarende til 10 ECTS eller 10-15 undervisningsgange. Priserne afhænger af de statslige tilskud. Copenhagen Business Academy har ca. 7.000 studerende om året, hvoraf ca. halvdelen dækker virksomheder med specialtilrettede kurser.

Se mere på www.cphbusiness.dk