Jobcenter Helsingør inviterer virksomheder til at jobdate

Jobcenter Helsingør har haft to succesrige jobdating-forløb med den svenske virksomhed, Convergys. Derfor inviteres andre virksomheder til at deltage

Hvis din virksomhed mangler medarbejdere, kan det være en idé at forsøge med jobdating via Jobcenter Helsingør. Ved en job dating inviterer jobcentret en række jobparate ledige til et informationsmøde, hvor de ledige kan møde en eller flere repræsentanter fra din virksomhed, og I kan finde ud af, om I passer sammen.

- Jobdating er en rigtig god ting, både for ledige og virksomheder, der på en nem måde kommer i kontakt med hinanden og kan se hinanden an, uden at det er lige så forpligtende som til en egentlig jobsamtale, fortæller virksomhedskonsulent Henrik Weiss fra Helsingør Kommune.

To jobdatingforløb med svensk virksomhed

Den svenske virksomhed Convergys har to gange benyttet sig af muligheden for at invitere Helsingør-ledige til jobdating hos Jobcenter Helsingør. Det er der kommet hele 12 jobs i den svenske servicevirksomhed til ledige helsingoranere ud af. Og virksomheden ønsker at jobdate endnu engang.

- Vi er meget glade for forløbene og håber, at de vil inspirere andre virksomheder til at benytte sig af jobdating. Vi har haft en henvendelse fra en hjemmeplejevirksomhed, men tænker, at jobdating også kan være relevant for rigtig mange andre brancher. Ikke mindst de fag, hvor vi ser begyndende flaskehalse, siger Henrik Weiss.

Hvis du vil høre nærmere om jobdating, kan du henvende dig til virksomhedskonsulent Henrik Weiss på tlf. 49 28 37 11 eller hwe25@helsingor.dk