Konventum cyklede flest dage

Et cykelhold på 14 medarbejdere fra Konventum vandt den lokale hovedpræmie i Vi cykler til arbejde-kampagnen – et ophold i Sverige.

Et cykelhold på 14 medarbejdere fra Konventum var usædvanligt vedholdende i maj, hvor de tog deres cykler til arbejde stort set hver dag. Medarbejderne cyklede 277 dage – i snit lidt under 20 dage hver – og da der i maj kun var 20 arbejdsdage, bragte det dem ind på førstepladsen i den lokale Vi cykler til arbejde-konkurrence i Helsingør Kommune.

Den 22. juni fik de motionsglade medarbejdere overrakt deres præmie – et ophold på et kurhotel i Sverige, sponseret af Scandlines.

Jens Bertram, formand for Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget, overrakte præmien. 

" I præmietildelingen har vi valgt at lægge vægt på antallet af cykeldage og ikke hvem, der har cyklet længst. Det er for at sende et signal om, at når vi taler sundhed, så er motionen i hverdagen vældig vigtig for vores velbefindende og vores trivsel", sagde han.

Rekordmange deltagere

Vi cykler til arbejde-kampagnen havde i maj i år rekordmange deltagere i Helsingør Kommune. Knap 1000 cyklister, fordelt på 86 hold, deltog – og fik, udover masser af frisk luft og motion, en fribillet til Scandlines Helsingør-Helsingborg.

"Vi har været rigtig glade for kampagnen i år. Ikke alene har vi haft flere deltagere end de sidste par år. Vi har også været så heldige at have en fantastisk sponsor i Scandlines, som har gjort det muligt for os at overrække en rigtig flot præmie i den lokale konkurrence", siger Tove Dam, sundhedskonsulent i Helsingør Kommune.