Mange tilmeldte til ’Vi cykler til arbejde’

Der er allerede over 500 tilmeldte til ’Vi cykler til arbejde’-kampagnen i Helsingør kommune

Så nærmer vi os atter maj måned, hvor masser af ansatte fra virksomheder og institutioner i Helsingør Kommune skifter bil, tog og bus ud med cyklen.

 ’Vi cykler til arbejde’-kampagnen har allerede over 500 tilmeldte, og endnu flere kan nå at tilmelde sig, inden fristen udløber den 1. maj.

-   Jeg kan kun opfordre alle til at melde sig. Hvis vi cykler i stedet for at tage bil eller offentlig transport, får vi god motion og holder os sunde og glade, siger Jens Bertram, formand for Udvalget for Sundhed, Idræt og Fritid.

Kampagnen er skruet sammen, så det er antallet af cykeldage og cyklister, som er med til at bestemme vinderen – og ikke hvor langt man kører. 

Scandlines, Helsingør-Helsingborg, er sponsor

Som noget nyt i år har kampagnen en sponsor fra erhvervslivet. Scandlines, Helsingør-Helsingborg, giver en billet over sundet til alle tilmeldte i kampagnen. Rederiet er også sponsor på den lokale hovedpræmie, som er en tur til Helsingborg med overnatning for hele vinderholdet – med cykler, naturligvis.

- Vi vil meget gerne være med til at støtte det gode formål i ’Vi cykler til arbejde’, og vi stiller selv med et hold på 15 cykelklare medarbejdere, siger Head of Travel, Jes Svare, fra rederiet.

I Helsingør Kommune er erhvervskonsulent Steven Kennov meget glad for opbakningen fra erhvervslivet.

- Det er rart, at erhvervslivet støtter op om kampagnen og kan se perspektiverne i at sikre, at medarbejdere får motion og på den måde holder sig sunde og friske, siger han.

tilmeld et hold

 Fakta

  • Vi cykler til arbejde-kampagnen løber fra den 1. til den 31. maj 2016
  • Der kan være mellem 4-16 deltagere på et cykelhold